Transparent
Valsemøllen A/S
valsemollen-aks-marker

Fra jord til bord med Valsemøllen

Fra jord til bord

Rejsen fra jord til bord er altid i fokus hos Valsemøllen. Fra landmanden til møllen og over til slutkunde. Derfor indgår vi forpligtende partnerskaber med vores leverandører, ligesom vi indgår forpligtende partnerskaber med vores kunder.

Vi mener, at de bedste råvarer kun bliver endnu bedre i de rette hænder. Derfor har vi i høj grad fokus på kvalitetssikring, produktudvikling samt sparring, både i forhold til viden og inspiration. I dag er langt størstedelen af vores råvarer dyrket i Danmark, så turen fra mark over vores CO2e neutral mølle til dig, er så kort som muligt. Respekten for både marken, mennesker og miljøet driver os fremad, skridt for skridt, produkt for produkt, i bestræbelserne på at blive mere klimavenlige.

jord-til-bord-billede-1

Dyrket, høstet, malet i Danmark

Forbrugernes vaner er under forandring, og der er nu mere fokus på kvalitet, smag og ikke mindst naturlige ingredienser end nogensinde før. Vi stiller derfor store krav til dyrkningen og kvaliteten af det korn, som kommer gennem Valsemøllen. Både det udenlandske, det danske, det økologiske og korn fra vores eget koncept NaturAks - uden stråforkorter.

I tæt samarbejde med kompetente landmænd rundt omkring i Danmark sikrer vi, at kornet bliver dyrket og høstet i balance med naturen. Herefter bliver kornet bragt til vores danske møller, hvor det bliver malet efter alle forskrifter. Det er din garanti for dansk håndværk og dansk kvalitetsmel - og i alt sin enkelthed, kernen til bedre og mere velsmagende brød.

Når kornet ankommer til møllen - ofte direkte fra landmanden - tester vi det igen. Og igen. Og igen. Det gør vi for at sikre, at kornet har den kvalitet, vi mener, det skal have. Af samme grund bliver kornet renset, malet og sigtet igennem flere processer. Med de forskellige formalingsgrader bevarer man de unikke egenskaber, som kornet har. Det er et godt gammeldags håndværk, Valsemøllen udfører. Teknikken har vi via teknologi og opfindsomhed forfinet igennem årene, men altid med øje for grundprincipperne, der danner basis for det gode mel.

Det største udvalg af dansk mel

Efterspørgslen på danske produkter har aldrig været større, den gode smag og høje kvalitet er førsteprioritet hos flere og flere forbrugere. Hos Valsemøllen har vi også fokus på de danske råvarer. I samarbejde med udvalgte landmænd landet over har vi dyrket, udvalgt og malet dansk kvalitetskorn, så du nu kan få godt dansk mel i dit bagværk hos bageren. Dansk mel er en del af NaturAks® konceptet, hvor kornet bliver dyrket, høstet og malet ud fra høje krav til landmandens omgang med miljø og kvaliteten af det endelig resultat. Vores udvalg af økologisk mel og brødblandinger er ligeledes vokset med efterspørgslen. Vores økologiske sortiment gør det nemt for dig at bage økologiske brød - hvad enten I udelukkende bager med økologiske råvarer i dit bageri eller bare gerne vil tilbyde jeres kunder enkelte økologiske produkter

Vi har ligeledes et stort udvalg af ikke bare de klassiske meltyper - hvedemel og rugmel - men også de gamle danske melsorter øland, emmer og svedjerug.

valsemollen-signatur-dansk-oeko-hvedemel

Thomas, møller hos Valsemøllen i 16 år

"Jeg er enormt tryg ved at jeg er med til at producere et kvalitetsprodukt efter gamle traditioner og principper."

12 ansvarlighed8 anstaendighed15 liver-13 klima17 partnerskaber

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen