Transparent
Valsemøllen A/S

Bliv klar til sommer- og grillsæsonen 2022 - i dit bageri

Sommeren står for døren og det samme gør grillsæsonen. Derfor taler Valsemøllens sommerkampagne 2022, dels ind i grillsæsonen men også i den nemme og hurtige måltidsløsning til sommerens lune aftener.

Det handler om involvering. Og aktivering af DIN kunde.

Med udgangspunkt i en række udvalgte opskrifter på forbagte pizzabunde, grillbaguetter/boller og ikke mindst klassisk focaccia sætter vi fokus på håndværksbagerens grillbrød og nemme måltidsløsninger som et lækkert og smagfuldt alternativ.

Vi involverer DIN kunde ved at fremhæve at det giver mening - og mere smag - at købe lokalt. Vi aktiverer DIN kunde ved at tilbyde en nem og lækker pizzabund bagt på gode råvarer som tilmed gør det nemt at tilberede dit måltid på kun 15 minutter.

Via en QR-kode giver vi dine kunder ideer til lækkert fyld + vi udlodder en kundekonkurrencen med mulighed for at vinde
15 gavekurve til en samlet værdi af 6.000 kr.

Hop med på bølgen, og tilbyd dine kunder bagerens forbagte pizzabunde lige til at tage med hjem og bage færdige..

Hent Valsemøllens sommer inspirationshæfte her
Grillkampagne websidebanner 960x640px

Butiks- og SoMe materiale til dit bageri

Er du tilmeldt vores sommerkampagne 2022, sender vi dig automatisk en kampagnepakke, så du kan sætte fokus på bagerens forbagte pizzabunde i dit bageri og via egne sociale medier.

Kontakt din lokale Valsemøllen konsulent for at blive en del af Valsemøllens sommerkampagne 2022.

Støt op via sociale medier, og hent billeder, korte videosekvenser og tekster til Facebook og Instagram.

Hent SoMe materiale her


Bageri SOME kampagne

Afpyntningstips til pizzabunde

Inspirer dine kunder med disse fire afpyntningstips til de forbagte pizzabunde.

Pepperoni pizza
Din lokale bageren forbagte pizzabund toppet med tomatsauce, mozerella, chorizo el. pepperoni, løg og rød peber. Forvarm ovn eller grill til 250°C og bag pizzaen i 5-8 minutter.

Kartoffel og okse pizza
Din lokale bagers forbagte pizzabund toppet med tomatsauce, revet ost, tynde skiver af kartoffel penslet med olie og små kugler af krydret hakket oksekød. Forvarm ovn el. grill til 250°C og bag pizzaen i 5-8 min. Pyntes med friske krydderurter.

Prosciutto pizza
Din lokale bagers forbagte pizzabund toppet med tomatsauce, revet ost, 2-3 skiver god skinke. Forvarm ovn el. grill til 250°C og bag pizzaen i 5-8 min. Pyntes med parmesanflager og evt. frisk rucola.

Vegetar pizza
Din lokale bagers forbagte fuld - korns pizzabund toppet med tomatsauce, revet ost, skiver af friske tomater, artiskok- hjerter og grønne oliven. Forvarm ovn el. grill til 250°C og bag pizzaen i 5-8 min. Pyntes med basilikumblade.

TIPS TIL SERVERING Den bagte Pane Piatto pizzabund flækkes, og det ønskede fyld kommes på. Deles i ønsket størrelse, og varmes efterfølgende i klaprister.

Grillkampagne inspiration 1000x1000

Kundekonkurrence til dine kunder

Når du som kunde er tilmeldt Valsemøllens sommerkampagne 2022 får du automatisk adgang til kundekonkurrence til opsætning i din butik. Konkurrencen aktiveres ved at dine kunder scanner en QR-kode i butikken og de kan dermed deltage i konkurrencen om 15 gavekurve med alt til en lækker pizzaaften til en samlet værdi af i alt 6.000 kr.

Hent SoMe materiale her
Grillkampagne websidebanner 1000x1000-konkurrence

Øg dit salg med Tour de France i Danmark

Husk at tænke Tour de France ind som et overordnet tema i sommeren 2022. Brug fx grillbaguette som inspiration. Tag kontakt til din lokale konsulent, så hjælper vi gerne med specifikke plakater med et twist af Tour de France.

Grillkampagne websidebanner 1000x1000-TourdeFrance

For det Professionelle bageri

Nogle af fordelene:

  • Gode produkter til konkurrencedygtige priser

  • Professionel markedsføring

  • Teknisk bagersupport

Bliv oprettet som kunde

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.