Transparent
Valsemøllen A/S
230922-Kransekage stykker-Valsemoellen-0443

Jul & Nytår

Sæt smag på årets sidste fester

Sprøde traditioner og smagfulde nyheder


Julen er hjerternes fest. Og håndværkets. Med Valsemøllen som din samarbejdspartner kan du tilbyde dine kunder smagfuldt bagværk til både hverdag og højtidens mange fester. Vi har et bredt sortiment af både rugbrød og hvedebrød, lækre grødboller med et tvist af jul og softmel til alle decembers juelsmåkager.

Nytår byder på et brag af en nyhed med Crema Gold Karamelchokolade eller Crema Nocciola Hasselnød fra Callebaut. Udvid dit klassiske sortiment med farverige kransekagerstænger eller konfekt med cremaer, der kan anvendes som både fyld og topping.

RUGBRØD TIL JULENS MANGE FESTER
– MED SAFTIG KRUMME OG MASSER
AF SMAG

DELISOFT RUGBRØD 100/0 NATURAKS er et blødt og saftigt rugbrød med en moderat mængde kerner, der har en lang friskholdning og holdbarhed, som kunderne efterspørger. Yderst velegnet som grunddej ved tilsætning af gulerod, chiafrø eller græskarkerner.

SOFTKERNERUGBRØD 100/0 NATURAKS med dansk mel er et kernerigt rugbrød med hørfrø, solsikkekerner og poppede durumkerner, der bidrager til at brødet holder sin saftighed og holder sig frisk i flere dage – en vigtig faktor for dine kunder.

Med en helblanding er du sikker på den samme gode kvalitet – hver gang. Samtidig er den nem at arbejde med, da der kun skal tilsættes vand og gær. I helbladningerne har vi sikret den rigtige afvejning og styring af rugbrødssur, som giver den bedste smag og en større bagesikkerhed. Samtidig giver en helblanding dig mulighed for at bage rugbrød på under tre timer - fra du går i gang, til du står med et friskbagt rugbrød.

2-bryghusrugbroed

KRANSEKAGEN
– OG DE SMÅ STYKKER


Klassisk kransekage eller kransekage med et twist? Find inspiration til farverige kransekagestykker eller konfekt med smag af gold karamel-, hasselnød-, eller klassisk chokolade.

230922-Kransekage-tårn-Valsemoellen-0523

DOWNLOAD OPSKIRFTSHÆFTE


Julen er hjerternes fest. Og håndværkets. Tilbyd dine kunder smagfuldt bagværk til både hverdag og højtidens mange fester. Vi har samlet et udpluk af populære opskrifter her.

folder mockup

LÆKRE GRØDBOLLER MED SMAG AF..

Vælg din favorit, prøv f.eks. Grødboller med kransekage og chokolade, klassiske grødboller eller grødboller med æble og kanel.

groedboller vinkel

Inspiration til nytår

Vi har samlet en række opskrifter på klassisk kransekage og kransekager med et twist. Find f.eks. inspiration til kransekagestykker med Crema Goldkaramel Chokolade fyld eller topping.

folder mockup

Til dig der arbejder professionelt med bagværk

Nogle af fordelene for dig som bagerikunde:

  • Gode produkter til konkurrencedygtige priser

  • Professionel markedsføring

  • Teknisk bagersupport

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen