Transparent
Valsemøllen A/S
Valsemøllen-bag-brødet-selv-1920x450

Bag brødet selv
– nemt og fuld af fordele

Bag brødet selv med Valsemøllen

Det skal være nemt og hurtigt at sammensætte et afvekslende og velsmagende udvalg af brød, og det kan du med Valsemøllens store sortiment af melblandinger. Se mere, når vi her dykker ned i de mange fordele, der er ved at bage selv, og hvorfor du med fordel kan vælge melblandingerne fra Valsemøllen.

Vi har blandet de bedste råvarer for dig

Vi formaler og sammensætter de bedste råvarer for dig – altid med mennesker og miljø øverst på dagsordenen. vi lægger stor vægt på at bruge dansk korn efter vores unikke naturaks-koncept – din garanti for, at kornet er dyrket tæt på dig og uden brug af stråforkorter og round-up.

Vi tilbyder også et stort udvalg af økologisk mel og melblandinger. dét at dyrke og male korn til mel er et traditionsrigt og ret kompliceret håndværk med mange trin, før melet er klar til brug i jeres køkken. når kornet ankommer til en af vores tre danske møller, bliver kornet renset, malet og sigtet igennem flere processer - og testet igen og igen. det gør vi for at sikre den høje kvalitet. så du kan fokusere på smagen og det gode madhåndværk.

Helblandinger og forblandinger

Du kan vælge mellem flere forskellige slags melblandinger – fra helblandinger til forblandinger. med helblandingerne skal du blot tilsætte vand og gær, da vi har sikret den rigtige afvejning og styring af surdej, som giver den bedste smag og det samme gode resultat – hver gang. forblandinger giver dig derimod mulighed for at sætte dit eget præg på bagværket. en forblanding består af fx surdej, kerner og lidt mel, men her kan du selv tilsætte størstedelen af melet, og dermed også bestemme, om det fx skal være dansk, økologisk eller fuldkornsmel.

Valsemøllen Bag-brødet-selv bager

Gratis e-bagehæfte til det professionelle køkken

Download vores bageguide med faglig bageviden, opskrifter og inspiration lige til at bruge i jeres køkken. Følg vores enkle bageguide og opnå det HELT perfekte resultat HVER gang.

Hent bageguiden her

Valsemøllen bag-brødet-selv lead-ad

Her bager vi brødet selv

Friskbagt bagværk spiller en vigtig rolle i frokosten og aftensmaden hos Plejecenter Sølund i København, der dagligt bespiser op mod 250 personer. Med fokus på god, velsmagende og overvejende økologisk ’mormormad’ med et tvist laves langt det meste af maden fra bunden – inkl. alt brød og kager.

Koldhævning er en af de allervigtigste ingredienser for at lykkes med hjemmebagt brød hver dag i et køkken med høj aktivitet. Derudover lægger man i køkkenet stor vægt på få gode grundopskrifter, som kan varieres med forskellige frø og kerner, dekoration og former. Det giver plads til både kreativitet og håndværk i en travl hverdag – noget som både de ansatte og beboerne værdsætter.

Marie Louise Schou Hendriksen fra Plejecenter Sølund fortæller hvilken rolle friskbagt bagværk gør i hendes hverdag.

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Få kontakt med en konsulent

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.