Transparent
Valsemøllen A/S

Dyrket, høstet, bagt i Danmark

Efterspørgslen på danske produkter har aldrig været større, og den gode smag, høje kvalitet og rene råvarer prioriteres højt af mange danske forbrugere. 

Der skal godt mel til godt brød. Derfor kommer vores danske mel kun fra korn dyrket på specielt udvalgte marker, alle udvalgt af vores dygtige kvalitetsansvarlige. I tæt samarbejde med kompetente landmænd rundt omkring i Danmark sikrer vi, at kornet bliver dyrket og høstet i balance med naturen. Herefter bliver kornet bragt til vores mølle i Esbjerg eller i Køge, hvor det bliver malet efter alle forskrifter. Det er din garanti for dansk håndværk og dansk kvalitetsmel - og i alt sin enkelthed, kernen til bedre og mere velsmagende brød.

Alt kornet til dansk mel dyrkes naturligvis uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler under Valsemøllens NaturAks® koncept. 

Den bæredygtige udvikling er et naturligt udgangspunkt for os. Missionen hos Valsemøllen har altid været den samme, nemlig at skabe kvalitetsprodukter med omtanke for vores omgivelser. I dag er langt størstedelen af vores råvarer dyrket i Danmark, så turen fra mark over CO2e neutral mølle til dig er så kort som muligt. Respekten for både marken, mennesker og miljøet driver os fremad, skridt for skridt, produkt for produkt, i bestræbelserne på at blive mere klimavenlige.

Sammen om det gode bagværk: Dansk mel fra Co2e-neutral mølle –dyrket, høstet og malet i Danmark.

Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner på jeres bagværk, får du adgang til et stort sortiment af dansk mel, specialmel og melblandinger, der sikrer gode bagerutiner og det lækre og moderne bagværk, som appellerer til dine kunder. Valsemøllen mel og blandinger er samtidig jeres garanti for bæredygtigt dansk mel –dyrket uden stråforkorter og roundup-og med kort vej fra jord til bord. I får produkter af allerhøjeste kvalitet, der er dyrket af danske landmænd og malet på en af vores tre danske, CO2-neutrale møller.

Kunderne vil vide, hvad de spiser. Derfor har vi lavet en informationsfolder om Dansk mel med fakta og inspiration, som er en del af Dansk mel kampagnen. Se folderen her. På naturaks.dk kan du blive klogere på processen bag de rene råvarer, dansk mel og ikke mindst god brødkvalitet, mens du som fagperson kan finde information om nye kampagner og tiltag. Som en del af vores service opretter vi dig på Danmarkskortet som NaturAks® bager.

Kornmark

Til dig der arbejder professionelt med bagværk

Nogle af fordelene for dig som bagerikunde:

  • Gode produkter til konkurrencedygtige priser

  • Professionel markedsføring

  • Teknisk bagersupport

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen