Transparent
Valsemøllen A/S
small-default

NaturAks®


NaturAks® er et kvalitetsstempel fra Valsemøllen til dig, der elsker at bage, i det professionelle køkken.

Det er din garanti for, at melet er malet af korn, som er dyrket uden brug af stråforkorter og er kontrolleret for nedvisningsmidler.

Alt vores danske mel er dyrket under konceptet NaturAks®For at sikre den højeste kvalitet samarbejder vi med en række udvalgte landmænd, der garanterer, at kornet er dyrket og høstet på en måde, der lever op til voresstandarder.

landmand

Dansk mel


KORT VEJ FRA MARK TIL MØLLE

Det gode bagværk handler ikke kun om god smag og høj kvalitet. For os handler det også om god samvittighed og sund fornuft. Vores danske mel er lavet på korn dyrket, høstet og malet i Danmark. Kornet dyrkes af udvalgte danske landmænd, der vægter både faglighed og omtanke for omgivelserne.

Den korte vej fra de danske marker til vores tre møller i Køge, Svendborg og Esbjerg skåner klimaet for unødig CO2, inden vores dygtige møllere kvalitetstester kornet og maler det efter traditionsrige forskrifter.

Johs 810

Dansk Økologisk Mel


CO2e NEUTRALT FORMALET

Med Valsemøllen Signatur® får du økologiske meltyper og blandinger, der er dyrket af danske landmænd og CO2e neutralt formalet på en af vores danske møller – alt det, der skal til for at servere velsmagende, friskbagt økologisk bagværk til alle dagens måltider – til fordel for brødkvaliteten, økonomien og dit madhåndværk.

Hos Valsemøllen har vi fået verificeret, at formalingen af korn til mel sker CO2e neutralt på vores egne produkter via grøn energi og klimakompensation. Vi arbejder på, at emballage og råvarer også bliver det.

Møller+bager-CO2

Mere fuldkorn og klimavenlige måltider I DE PROFESSIONELLE KØKKENER


Hos Valsemøllen er vi førende indenfor fuldkornsprodukter. Ifølge De officielle Kostråd fra Fødevarestyrelsen er fuldkorn og plantebaseret mad en vigtig del af måltidet, og ifølge tal fra Klimarådet vil vi kunne reducere klimaaftrykket fra måltidet med 31-45 % alene ved at følge De officielle Kostråd – som både er gode for sundheden og klimaet.

Til madprofessionelle og forbrugere tilbyder Valsemøllen mere end 65 produkter, som er mærket med Fuldkornslogoet. Deriblandt produkter fra vores Signatur®-serie til det professionelle køkken.

Mad 1

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen