Transparent
Valsemøllen A/S
small-default

Her kan du møde os

Hos Valsemøllen går vi op i at være fælles om det gode bagværk, og derfor er vi også finde på mange af landets messer, workshop m.m. året rundt. Nedenfor har vi samlet alle vores kommende arrangementer, så du kan se, hvor du kan møde os henne på de fremtidige messer.

BC cateringmesse syd 2022

Den 5. oktober i Messe C, Fredericia er vi at finde på Cateringmesse Syd stand 1158.

Du inviteres indenfor til en kulinarisk opdagelsesrejse i miljøvenlig gastronomi. Her kan du sammen med tusindvis af fagfolk opleve alt lige fra de seneste trends og tendenser til produktnyheder, smagsprøver og håndplukkede leverandører.

Mød os på vores stand, og få en snak om, hvordan du nemt vælger mel og andre kornbaserede produkter, som både har høj kvalitet, er danske og økologiske – og samtidig produceret med omtanke. Vi har gode messetilbud, smagsprøver og vores fagkonsulenter står klar til at dele ud med sparring til bedre bagværk.

Sæt kryds i kalenderen d. 5. oktober 2022.


Kalender (FOODSERVICE) - BC Cateringmesse syd - billede

Hørkram messe 2022

Den 16.-17. november i Messe C, Fredericia finder du os til Hørkrams årlige messe. To gange årligt afholder de traditionsrige fødevarefagmesser, hvor du har mulighed for at møde både Hørkram og deres mange leverandører.

Mød os på messen, og få en snak om, hvordan du nemt vælger mel og andre kornbaserede produkter, som både har høj kvalitet, er danske og økologiske – og samtidig produceret med omtanke.

Sæt kryds i kalenderen d. 16.-17. november 2022.

Kalender (FOODSERVICE) - Hørkram - billede

Madværkstedet 2023

Den 21.-22. marts i Lokomotivværkstedet, København finder du os til Madværkestedets messe, der byder indenfor til to inspirerende messedage fyldt med gastronomiske oplevelser, inspirerende foredrag og spændende produktnyheder.

Mød os på messen, og få en snak om, hvordan du nemt vælger mel og andre kornbaserede produkter, som både har høj kvalitet, er danske og økologiske – og samtidig produceret med omtanke.

Sæt kryds i kalenderen d. 21.-22. marts 2022.

Kalender (FOODSERVICE) - Madværkstedet - billede

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen