Transparent
Valsemøllen A/S
jan 202255577

HER KAN DU MØDE OS

Hos Valsemøllen går vi op i at være fælles om det gode bagværk, og derfor er vi også finde på mange af landets fødevaremesser, workshop m.m. året rundt. Nedenfor har vi samlet alle vores kommende arrangementer, så du kan se, hvor du kan møde os henne på de fremtidige messer.

CATERINGMESSE NORD Marts 2023

CATERINGMESSE NORD Marts 2023

Den 1. marts i Gigantium, Aalborg finder du os til cateringmesse, der byder indenfor til inspirerende messedag i gastronomiens tegn, med masser af smagsprøver.

Madværkstedet Bornholm Marts 2023

Madværkstedet Bornholm Marts 2023

Den 8. marts i Rønnehallen på Bornholm finder du os til Madværkstedets messe. Messen er et oplagt sted at besøge, hvis du er interesseret i at se de nyeste trends og tendenser inden for fødevarer.

Cateringmesse syd Marts 2023

Cateringmesse syd Marts 2023

Den 14. marts i Odense Kongress Center finder du os til cateringmesse syd, hvor du sammen med tusindvis af fagfolk kan opleve alt lige fra produktnyheder til inspiration om bæredygtighed.

Bageworkshop på madværkstedet messe 2023

Bageworkshop på madværkstedet messe 2023

D. 21. marts holder vi bageworkshop på madværkstedet messe. På workshoppen gennemgår vores udviklingsbager Erik Olsen, en række helt konkrete tiltag, der sikrer succes med økologiske surdejsbrød i en travl hverdag.

Madværkstedet Messe Marts 2023

Madværkstedet Messe Marts 2023

Den 21.-22. marts i Lokomotivværkstedet, København finder du os til Madværkestedets messe, der byder indenfor til to inspirerende messedage fyldt med gastronomiske oplevelser, inspirerende foredrag og spændende produktnyheder.

CATERINGMESSE MIDT Marts 2023

CATERINGMESSE MIDT Marts 2023

Den 29. marts i Messecenter, Herning finder du os til Cateringmesse midt. Messen er for dig, der arbejder professionelt med mad, og sammen med tusindvis af andre fagfolk kan du her opleve en verden af bæredygtige løsninger, som bringer ny inspiration til dit køkken,

Hørkram messe April 2023

Hørkram messe April 2023

Den 18.-19. april i København finder du os til Hørkram messe. Messen byder på spændende nyheder, lækre specialiteter og inspirerende foredrag.

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen