Transparent
Valsemøllen A/S

Foodservice
– til det professionelle køkken!

Her kan du møde os

Hos Valsemøllen går vi op i at være fælles om det gode bagværk, og derfor er vi også finde på mange af landets messer, workshop m.m. året rundt. Her har du mulighed for at møde os, og få inspiration til det gode bagværk. Få et overblik over hvilke messer vi deltager i her.

IG-Story x Templates13

Bag brødet selv

Nemt og fuld af fordele

Først og fremmest handler det om smag. Og bedre økonomi, mere kvalitet samt øget fokus på bæredygtighed. Med Valsemøllens melblandinger får du nemlig ikke kun et produkt, der indeholder gode, udvalgte råvarer. Du får også et stærkt alternativ til bakeoff, der giver dig mulighed for at skrue ned for madspild og mere op for det gode håndværk.

Sølundplejecenter bagning økologi

Genb(rug) og mindsk madspild

Når rugbrødet har mistet sin saftighed kan brødet genopstå som ingrediens i for eksempel knækbrød, ymerdrys, sprøde rugbrødschips, panko til panering eller som vist på billedet her: RugTella – mulighederne er uendelige.
Vi har sammen med Kornets Hus udviklet en håndfuld lækre opskrifter med rug på nye måder. Vi ønsker at give inspiration til, hvordan du kan sætte den danske rug på menuen og samtidig få tips til hvordan du kan bruge ’resterne’ – og mindske madspild i dit køkken.

Rug nutella buffetanretning

Sammen om en bæredygtigudvikling

Siden 1899 har Valsemøllen haft fokus på dansk håndværk og stolte mølletraditioner, og vi går også forrest, når det kommer til en mere bæredygtig og på sigt klimaneutral værdikæde fra jord til bord.

Vi bidrager til udviklingen med ansvarlig mølledrift gennem vores egne tre CO2e neutrale møller, og, ligeså vigtigt, i tætte og forpligtende partnerskaber. Vi arbejder både sammen med landbruget og organisationer samt virksomheder, der rækker frem til slutbrugeren, med fokus på at udvikle afgrøder og forbrug i en mere bæredygtig retning. På den måde er vi med til at sikre mere bæredygtige madvaner med et minimalt klimaaftryk i fremtiden.

Rugbrødsmad

Madværkstedet Online | Foodservicebranchens digitale mødested


Madværkstedet Online er et inspirationsforum, hvor alt er samlet lige fra opskrifter til inspirationsartikler, produktinformationer og meget mere.

Madværkstedet

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen