Transparent
Valsemøllen A/S

Foodservice
til dig der arbejder i det professionelle køkken

Grødbrød med saftig krumme og masser af smag

Server lækre Grødbrød og kombiner masser af smag, god holdbarhed, økologi og fuldkorn nemt i dit professionelle køkken. Få et gratis bagekursus, inspiration, opskrifter, de vigtigste tips og bagehacks lige her på siden. Vores udviklingsbager Erik Olsen deler ud af alle sine bedste tips til saftigt grødbrød.Dansk mel - dyrket, høstet og malet i Danmark

Det gode bagværk kræver de bedste råvarer. Med vores brede udvalg af dansk mel, kan du være sikker på, at du får bagestærkt og gennemtestet mel og blandinger, der sikrer gode bagerutiner og lækkert, vellykket bagværk – hver gang. Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, så du kan dyrke bagerhåndværket og den gode smag.

Dansk NaturAks® er et kvalitetsstempel fra Valsemøllen til dig som håndværksbager og madprofessionel. Det er din garanti for, at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up.

Landmand skærmprint

Bag bedre økologisk bagværk

med Dansk Økologisk mel

Valsemøllen Signatur®
Økologi er grundstenen i godt bagværk. Med Valsemøllens egen Signatur®serie får du et stort sortiment af dansk og økologisk mel, gryn, specialmel og melblandinger, der sikrer gode bagerutiner og lækkert, vellykket bagværk – hver gang. Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, der er dyrket af danske landmænd, så du kan dyrke den gode smag.

Stort økologisk udvalg Hos Valsemøllen mener vi, at det skal være nemt at bage friskbagt, økologisk bagværk, så du altid har mulighed for at servere et spændende og afvekslende sortiment. Derfor har vi også et stort udvalg af færdigblandede Signatur® rugbrødsblandinger og Signatur® grundblandinger, der gør det muligt at bage mange forskellige brødvarianter – mørke og lyse – med udgangspunkt i én og samme dej.

Bag køkkenets egne italienske surdejsbrød

Server lækre friskbagte italienske surdejsbrød i særklasse. Filone, panini, focaccia, pane piatto, foglio og pizza. Bliv fortrolig med håndværket og bag mange forskellige brød på samme nemme grunddej med vores økologiske italiensk inspirerede helblanding Øko Tosca Farina. Få opskrifter og tilmeld dig vores online bagekursus. Vores udviklingsbager Erik Olsen deler ud af alle sine bedste tips til italiensk inspireret surdejsbrød.

Genb(rug) og mindsk madspild

Når rugbrødet har mistet sin saftighed kan brødet genopstå som ingrediens i for eksempel knækbrød, ymerdrys, sprøde rugbrødschips, panko til panering eller som vist på billedet her: RugTella – mulighederne er uendelige.
Vi har sammen med Kornets Hus udviklet en håndfuld lækre opskrifter med rug på nye måder. Vi ønsker at give inspiration til, hvordan du kan sætte den danske rug på menuen og samtidig få tips til hvordan du kan bruge ’resterne’ – og mindske madspild i dit køkken.

HER KAN DU MØDE OS I 2023


Hos Valsemøllen går vi op i at være fælles om det gode bagværk, og derfor er vi også finde på mange af landets fødevaremesser, workshop m.m. året rundt. Vi har samlet alle vores kommende arrangementer, så du kan se, hvor du kan møde os henne på de fremtidige messer.Kommende arrangement photoshop fil4

FÅ SUCCES MED ØKOLOGISK
SURDEJSBRØD I DIT KØKKEN

Brug for en hjælpende hånd i en travl hverdag? Bliv inspireret til bedre bagværk og lær fra Valsemøllens egne fagfolk. Godt bagværk kræver gode råvarer. Bag lækre, friskbagte og økologiske surdejsbrød fra bunden eller fra blandinger. Med vores serie Valsemøllen Signatur® er du sikret et godt udvalg af økologisk mel og melblandinger.

230922-Grand Farine-Valsemoellen-0068

Sammen om en bæredygtigudvikling

Siden 1899 har Valsemøllen haft fokus på dansk håndværk og stolte mølletraditioner, og vi går også forrest, når det kommer til en mere bæredygtig og på sigt klimaneutral værdikæde fra jord til bord.

Vi bidrager til udviklingen med ansvarlig mølledrift gennem CO2e neutral formaling af vores egne kornprodukter, og, lige så vigtigt, i tætte og forpligtende partnerskaber. Vi arbejder både sammen med landbruget og organisationer samt virksomheder, der rækker frem til slutbrugeren, med fokus på at udvikle afgrøder og forbrug i en mere bæredygtig retning. På den måde er vi med til at sikre mere bæredygtige madvaner med et minimalt klimaaftryk i fremtiden.

Rugbrødsmad

Madværkstedet Online | Foodservicebranchens digitale mødested


Madværkstedet Online er et inspirationsforum, hvor alt er samlet lige fra opskrifter til inspirationsartikler, produktinformationer og meget mere.

Madværkstedet

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen