Transparent
Valsemøllen A/S
small-default

Friskbagt rugbrød, grundstenen i dansk madkultur

falles oko redigeret

Med en forkærlighed til håndværket og dansk rug har Valsemøllen for fagfolk sat sig for at gøre det nemt og tidseffektivt at bage friskbagt rugbrød til mange. I et nyt fremstød med bagekurser, opskrifter, bagehacks og nye rugprodukter til fagfolk vil Valsemøllen give en hjælpende hånd til professionelle køkkener. Særligt i juletiden spiller det gode rugbrød en afgørende rolle.

Som optakt til julens mange frokoster og for at give en hjælpende hånd til mere friskbagt rugbrød i de professionelle køkkener, iværksætter Valsemøllen et nyt fremstød for rugbrød.

Rugbrød er grundstenen i dansk madkultur. Derfor skruer vi op for vores rugbrødskoncepter, inspiration og vejledning. Med Valsemøllens for- og helblandinger vil vi gøre det nemmere at forny og bage et bredt sortiment af lækre rugbrød og at spare tid uden at gå på kompromis med det gode håndværk,” siger Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, marketingchef for B2B hos Valsemøllen, kok og professionsbachelor i Ernæring og Sundhed.

Med en forkærlighed til bagerhåndværket og dansk rug har Valsemøllen optimeret det populære udvalg af rugbrødshelblandinger og udviklet en række nye, spændende opskrifter på både klassikere og nyheder i sortimentet med fokus på smag, udseende og høj kvalitet.

Dansk rug i alle produkter

Fælles for alle Valsemøllens rugbrødsblandinger og rugprodukter er, at de er baseret på rug dyrket, høstet og malet i Danmark. Som en del af rugbrødsfremstødet lancerer Valsemøllen helblandingerne Rug Mild og Rug Gourmet.

Vi har gjort det nemt, så fagfolk i de professionelle køkkener hurtigt kan bage rugbrød uden at være afhængig af opstart, iblødsætning af hårde kerner og vedligehold af sin egen surdej. Man er altid sikker på at surdej og andre ingredienser er nøje afstemt så man får et godt og smagfuldt brød," fortæller fagkonsulent og bager Torben og tilføjer, at det også er nemt at sætte sit eget præg på brødet fx med lokalt øl, der kan give mere historie og smag til rugbrødet eller ved at tilsætte brødet en smule nødder og kanel til julefrokostbordet.

Valsemøllen lancerer nu nyt online bagekursus, opskrifter og bagehacks med fokus på rugbrød. Find Valsemøllens bageunivers for fagfolk her: https://www.valsemollen.com/foodservice/bageunivers/

For yderligere information kontakt

Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, marketingchef for B2B hos Valsemøllen, 41628154, lwa@valsemollen.dk

Fakta om Valsemøllen

Valsemøllen er for dem, der går op i kvalitet, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning.

Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Vi producerer kvalitetsprodukter af dansk korn og bælgfrugter på vores egne møller i Esbjerg, Køge og Svendborg.

Med mere end 120 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter til både bageri, detailhandel, industri og foodservice.

‘Bageunivers for fagfolk’ kan tilgås via valsemollen.com. For flere råd og tips kan man skrive sig på til nyhedsbrevet eller følge Valsemøllen for Fagfolk på Facebook, Instagram og Youtube.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen