Transparent
Valsemøllen A/S
small-default

Høj kvalitet hver gang

Hos Valsemøllen er vi med hele vejen fra mark over mølle og hjem til dit køkken og bageri. Langt størstedelen af vores mel kommer fra korn, der er dyrket på danske marker, så turen fra mark over mølle hjem til dig er så kort som mulig. På den måde kan du være sikker på, at transporten af dit mel udleder så lidt CO2 som muligt, og at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up.

Hele processen fra jord til bord
Kvalitet

Kvalitetskontrol

Kvalitet, effektivitet, fleksibilitet og fokus på bæredygtighed er fire nøgleord for Valsemøllens højteknologiske møller i henholdsvis Esbjerg, Køge og Svendborg. Møllerne formaler både klassisk hvede- og rugmel samt de mere specielle kornsorter som spelt, øland og hvid hvede. 

Vores møllere gør sig umage hver dag, så vi kan garantere dig ordentlige, spændende produkter i et bredt udvalg. Når kornet ankommer til vores mølle direkte fra landmanden, tester vi det igen. Og igen. Og igen. Det gør vi for at sikre, at kornet har den kvalitet, vi mener, det skal have. Af samme grund bliver kornet renset, malet og sigtet igennem flere processer.

kvalitetskontrol

Vores vision og mission

Siden 1899 har missionen hos Valsemøllen været den samme, nemlig at male korn til kvalitetsprodukter med omtanke for vores omgivelser. Klimavenlighed og sundhed er og bliver en del af vores DNA, og skridt for skridt, produkt for produkt, arbejder vi for at blive endnu bedre.

Og visionen er enkel: “Sundere mel dyrket bæredygtigt i Danmark”

Vi vil kun producere produkter, som vi ville give til vores egne børn. For os betyder det produkter med fokus på kvalitet, smag og naturlige ingredienser. Vi stiler mod, at 90% af kornet til Valsemøllens produkter skal være dyrket, høstet og malet i Danmark – og altid med omtanke for mennesker, miljø og klima.

baeredygtighedsbanner

FSSC certificeret

Når du vælger Valsemøllen som din leverandør, kan du være sikker på, at alle vores produktionsenheder overholder både myndighedskrav, FSSC 22000-krav og ikke mindst dine kundekrav. Valsemøllens produktionsenheder i henholdsvis Esbjerg, Køge og Svendborg er certificeret efter FSSC 22000 standarden. En international anerkendt og meget omfattende standard for fødevaresikkerhed, fødevarekvalitet og lovgivning. Se Valsemøllens FSSC 22000 certifikat for hhv. Esbjerg, Køge og Svendborg. Valsemøllen i Køge er desuden certificeret efter IFS standarden.

Smiley rapport

Her finder du Valsemøllens seneste Smiley rapporter fra Fødevarestyrelsen.

Se kontrol rapport

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.