Transparent
Valsemøllen A/S
small-default

Høj kvalitet hver gang

Hos Valsemøllen er vi med hele vejen fra mark over mølle og hjem til dit køkken og bageri. Langt størstedelen af vores mel kommer fra korn, der er dyrket på danske marker, så turen fra mark over mølle hjem til dig er så kort som mulig. På den måde kan du være sikker på, at transporten af dit mel udleder så lidt CO2 som muligt, og at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up.

Kvalitet

Kvalitetskontrol

Kvalitet, effektivitet, fleksibilitet og fokus på bæredygtighed er fire nøgleord for Valsemøllens højteknologiske møller i henholdsvis Esbjerg, Køge og Svendborg. Møllerne formaler både klassisk hvede- og rugmel samt de mere specielle kornsorter som spelt, øland og hvid hvede. 

Vores møllere gør sig umage hver dag, så vi kan garantere dig ordentlige, spændende produkter i et bredt udvalg. Når kornet ankommer til vores mølle direkte fra landmanden, tester vi det igen. Og igen. Og igen. Det gør vi for at sikre, at kornet har den kvalitet, vi mener, det skal have. Af samme grund bliver kornet renset, malet og sigtet igennem flere processer.

kvalitetskontrol

Vores certificeringer

FSSC CERTIFICERET

Når du vælger Valsemøllen som din leverandør, kan du være sikker på, at alle vores produktionsenheder overholder både myndighedskrav, FSSC 22000-krav og ikke mindst dine kundekrav.

Valsemøllens produktionsenheder i henholdsvis Esbjerg, Køge og Svendborg er certificeret efter FSSC 22000 standarden. En international anerkendt og meget omfattende standard for fødevaresikkerhed, fødevarekvalitet og lovgivning. Se Valsemøllens FSSC 22000 certifikat for hhv. Esbjerg, Køge og Svendborg.

Valsemøllen i Køge er desuden certificeret efter IFS standarden.

Certifikater fssc22000
EU Økologi og Statskontrolleret Økologi

EU Økologi og Statskontrolleret Økologi

EU’s økologilogo er et mærke, der viser, at en vare er økologisk, og at den er produceret og kontrolleret i overensstemmelse med EU’s økologiforordning. Valsemøllen er godkendt til økologisk produktion af fødevarestyrelsen. Ø-mærket kan kun påsættes i Danmark af en virksomhed underlagt økologikontrol af de danske myndigheder.

Kontrolrapport

Kontrolrapport

Læs Valsemøllens seneste kontrolrapport for vores tre møller.

NaturAks

NaturAks

NaturAks® er et kvalitetsstempel fra Valsemøllen til dig, der elsker at bage, både i bageriet og i det professionelle køkken. Det er din garanti for, at dine brød og kager er bagt med mel malet af korn, som er høstet og dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler.

GTP

GTP

Coceral GTP-kode er en Europæisk privat standard for handel med og produktion af råvarer til foderstoffer og fødevarer. Standarden har fokus på styring af foder- og fødevaresikkerhed, samt den basale kvalitet.

Kosher

Kosher

Kosher-certifikatet er et dokument, der registrerer produkter produceret i overensstemmelse med jødisk tro. Overholdelsen af alle faser og materialer og jævnt udstyr, der anvendes til jødiske overbevisninger under produktionen i virksomhederne, kontrolleres af præsidenten (rabbi) på produktionsstedet.

Halal

Halal

Vores produktion i Svendborg er Halal-certificeret.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen