Transparent
Valsemøllen A/S

Inspirationside - Bageri

Her kan du læse meget mere om Valsemøllens univers, kigge i vores inspirerende opskriftshæfter og gå på opdagelse i aktuelle sæsonkampagner.

Klik på billederne og få mere inspiration og læs mere

SOMMERINSPIRATION TIL HÅNDVÆRKSBAGERE

Vores dygtige udviklingsbagere Erik Olsen og Torben Busch har udviklet en række nye opskrifter, så du kan blive klar til sommer- og grillsæsonen 2023 i dit bageri.

Find bl.a. lækre opskrifter på smørbagte burgerboller og pølsebrød med surdej og de populære deluxe croissant pølsehorn og madsnegle med surdej. Se opskrifterher

Husk også at når du er køber ind i Valsemøllens sommer- og grillkampagne 2023, kan du bestille gratis postkort samt plakater til disk- og gadestander.

Forside 1

AUTENTISKE ITALIENSKE SURDEJSPIZZABUNDE

Lækker surdejspizzabund med sprød og luftig kant og saftig krumme. Dejen kan anvendes som grunddej til minipizzaer, sandwichbrød, panini, naanbrød og meget mere.

Nem og lækker surdejspizzabund bagt på gode råvarer som tilmed gør det nemt at tilbedere på kun 15 minutter. Hop med på bølgen, og tilbyd dine kunder forbagte surdejspizzabunde lige til at tage med hjem og bage færdige.Pane Piatto folder side 1

Til dig der arbejder professionelt med bagværk

Nogle af fordelene for dig som bagerikunde:

  • Gode produkter til konkurrencedygtige priser

  • Professionel markedsføring

  • Teknisk bagersupport

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen