Transparent
Valsemøllen A/S

DET GØR EN FORSKEL AT VÆLGE DANSK MEL

– både for dig og dine kunder

Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner på dit bagværk, får du adgang til et stort sortiment af dansk mel, som er dyrket og høstet i Danmark og malet på en af vores tre CO2e neutrale møller.

Det er din garanti for gode bagerutiner og det lækre og moderne bagværk, som appellerer til dine kunder. Både på grund af den gode smag og det gode håndværk.

Dansk-mel-kampagne (bageri)

VIS OG FORTÆL DINE KUNDER, AT DU BAGER MED DANSK MEL

Bestil “Dansk mel” butikskampagnen og vis dine kunder, at du bager med dansk mel. Materialet kan bruges i både butik og via sociale medier til at fremhæve Dansk mel – den gode smag og det gode håndværk.

Bestil “Dansk mel”-butikskampagnen på webshoppen, eller tag en snak med din regionale Valsemøllen konsulent.

Dansk-mel-kamp 2

DANSK NATURAKS®

Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Dansk NaturAks® er et kvalitetsstempel fra Valsemøllen til dig som håndværksbager. Det er din garanti for, at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up. Kornet tjekkes løbende for at sikre den høje kvalitet.

Se Dansk Mel NaturAks produkter
Dansk-mel-kamp 3

For det Professionelle bageri

Nogle af fordelene:

  • Gode produkter til konkurrencedygtige priser

  • Professionel markedsføring

  • Teknisk bagersupport

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen