Transparent
Valsemøllen A/S
small-default

Højteknologisk produktion


Kvalitet, effektivitet, fleksibilitet og fokus på bæredygtighed er fire nøgleord for Valsemøllens højteknologiske møller i henholdsvis Esbjerg, Køge og Svendborg. Møllerne formaler både klassisk hvede- og rugmel samt de mere specielle kornsorter som spelt, øland og hvid hvede.

Læs mere om vores store udvalg af mel, frø og flager her

Der produceres 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Processerne omkring blande- og melforædlingsprocessen samt udtapning til de forskellige pose- og sækkepakkeanlæg kører efter behov i 2- eller 3-holds skift.

Der kører i gennemsnit ca. 80 lastvognstog i døgnet til og fra Valsemøllens produktionsenheder i enten Esbjerg, Køge eller Svendborg. Primært for at læsse korn af og distribuere melprodukter til vores kunder. Til tider kommer der også skibe med korn.

Fælles for Valsemøllens produktionsprocesser er, at de i videst udtrækning er fuldautomatiske og kan fjernbetjenes. Samtidig er der konstant fokus på energieffektive tiltag.

industri

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen