Transparent
Valsemøllen A/S

Sammen om det gode bagværk

Valsemøllen er for dig, der går op i kvalitet, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning. Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner på jeres bagværk, får du adgang til et stort sortiment af dansk og økologisk mel, specialmel og melblandinger, der sikrer gode bagerutiner og det lækre, vellykkede bagværk – hver gang. I får produkter af allerhøjeste kvalitet, der er dyrket af danske landmænd og malet på en af vores tre danske, CO2e neutrale møller.

Med mere end 120 års erfaring i baggrunden går vi forrest, både i forhold til partnerskaber, produktion og innovation. Derfor er vi også førende indenfor vores felt, hos bagerier, detailhandel, industri og foodservice.

Sammen om en bæredygtig udvikling

Valsemøllen forarbejder dansk korn og bælgfrugter til velsmagende og nærende plantebaseret mad. Gennem traditionelt håndværk på moderne, danske møller valser vi havregryn, maler mel og forarbejder bælgfrugter til kvalitetsbevidste forbrugere og kunder.

I partnerskaber arbejder vi for at fremme en sundere og mere plantebaseret kost med et minimalt klimaaftryk. Vi arbejder tæt sammen med hele værdikæden om at blive klimaneutrale fra jord til bord. Vores råvarer er dyrket af landmænd, der har tilsluttet sig vores ansvarlighedsprogram, hvor vi sammen arbejder for et klimaneutralt og naturfremmende landbrug. Derfor er vores egne møller allerede nu klimaneutrale via grøn energi og klimakreditter.

Den bæredygtige udvikling er et naturligt udgangspunkt for os. Missionen hos Valsemøllen har altid været den samme, nemlig at skabe kvalitetsprodukter med omtanke for vores omgivelser. I dag er langt størstedelen af vores råvarer dyrket i Danmark, så turen fra mark over CO2e neutral mølle til dig er så kort som muligt. Respekten for både marken, mennesker og miljøet driver os fremad, skridt for skridt, produkt for produkt, i bestræbelserne på at blive mere klimavenlige.

Se vores bæredygtighedsplan
Kvalitet

Udvikling gennem mere end 100 år

I dag ligger Esbjerg-møllen, hvor den blev bygget i slutningen af forrige århundrede - på Esbjergs gamle havneplads. På mange måder lever nutidens mølle stadig op til ånden i et citat af Valsemøllens første direktør: "Da møllen er opført efter nyeste system og har indlagt de nyeste maskiner, vil enhver konkurrence i kvalitet og pris blive imødegået".

I dag råder Valsemøllen i både Esbjerg, Køge og Svendborg over moderne møller med et omfattende sortiment, en bred kundeportefølje og en erklæret ambition om hele tiden at øge konkurrencedygtigheden.

Hovedkontoret ligger fortsat i Esbjerg, hvor der produceres alt fra almindelig sigtet hvedemel til poppede kerner og spændende brødblandinger. I Køge produceres primært detailvarer, mens Svendborg-møllen er specialiseret i havregryn samt de efterhånden ikoniske Møllerens gule ærter

Esbjerg mølle

Dansk håndværk & stolte mølletraditioner

Med over 100 års erfaring inden for mølledrift i Danmark er Valsemøllen en kompetent samarbejdspartner. Kvalitet, effektivitet og fleksibilitet er tre nøgleord for møllerne, der i både Esbjerg og Køge formaler korn alle 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Møllerne forarbejder både hvede og rug til klassisk hvede- og rugmel samt andre specialkornsorter som f.eks. manitoba, ølandshvede og spelt. Den tidligere Svendborg Boghvede- og Havremølle A/S, der blev en del af Valsemøllen i 2007, har igennem mange år produceret havregryn og gule ærter i høj kvalitet, mens møllen også er specialiseret i at producere gryn og flager i mange varianter.

Mølledrift er et godt gammeldags håndværk. Men teknikken har vi via teknologi og opfindsomhed forfinet igennem årene, men altid med øje for grundprincipperne, der danner basis for det gode mel.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.