Transparent
Valsemøllen A/S

Dansk håndværk & stolte mølletraditioner

Valsemøllen er for dig, der går op i kvalitet, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning. Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Vi producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller i Danmark. Med mere end 120 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter til både bageri, detailhandel, industri og foodservice.

Udvikling gennem mere end 100 år

Vores mølletraditioner og bageglæde stammer helt tilbage fra 1899, hvor Valsemøllen blev grundlagt. Dengang leverede vi mel til danske bagerier og i 1920’erne begyndte vi også at tilbyde vores mel til de danske familier under navnet Valsemøllen og senere hen Finax, nu er vi vendt tilbage til rødderne og hedder Valsemøllen igen.

I dag ligger Esbjerg-møllen, hvor den blev bygget i slutningen af forrige århundrede - på Esbjergs gamle havneplads. På mange måder lever nutidens mølle stadig op til ånden i et citat af Valsemøllens første direktør: "Da møllen er opført efter nyeste system og har indlagt de nyeste maskiner, vil enhver konkurrence i kvalitet og pris blive imødegået".

Valsemøllens hovedkontor og største mølle ligger stadig på havnen i Esbjerg, hvor det hele startede, men siden har vi også fået møller i Køge og Svendborg. I dag er vi ca. 130 medarbejdere: Møllere, udviklingsbagere, laboranter, kontormedarbejdere og meget mere.

Esbjerg mølle

Tre møller i Danmark

I dag ligger Esbjerg-møllen, hvor den blev bygget i slutningen af forrige århundrede - på Esbjergs gamle havneplads. På mange måder lever nutidens mølle stadig op til ånden i et citat af Valsemøllens første direktør: "Da møllen er opført efter nyeste system og har indlagt de nyeste maskiner, vil enhver konkurrence i kvalitet og pris blive imødegået". I dag råder Valsemøllen i både Esbjerg, Køge og Svendborg over moderne møller med et omfattende sortiment, en bred kundeportefølje og en erklæret ambition om hele tiden at øge konkurrencedygtigheden.

Vores vision

Kvalitet og smag

Vi vil kun producere produkter, som vi ville give til vores egne børn. For os betyder det produkter med fokus på kvalitet, smag og naturlige ingredienser. Vi stiler mod, at 90% af kornet til Valsemøllens produkter skal være dyrket, høstet og malet i Danmark – og altid med omtanke for mennesker, miljø og klima.

Dansk og bæredygtigt

Vi stiler mod, at 90% af kornet til Valsemøllens produkter skal være dyrket, høstet og malet i Danmark - og altid med omtanke for mennesker, miljø og klima.

Landmand

Sammen om en bæredygtig udvikling

Vil du være med? Siden 1899 har Valsemøllen haft fokus på dansk håndværk og stolte mølletraditioner, og vi går også forrest, når det kommer til en mere bæredygtig og på sigt klimaneutral værdikæde fra jord til bord.

Sammen om en bæredygtig udvikling

Valsemøllen forarbejder dansk korn og bælgfrugter til velsmagende og nærende plantebaseret mad. Gennem traditionelt håndværk på moderne, danske møller valser vi havregryn, maler mel og forarbejder bælgfrugter til kvalitetsbevidste forbrugere og kunder.

I partnerskaber arbejder vi for at fremme en sundere og mere plantebaseret kost med et minimalt klimaaftryk. Vi arbejder tæt sammen med hele værdikæden om at blive klimaneutrale fra jord til bord. Vores råvarer er dyrket af landmænd, der har tilsluttet sig vores ansvarlighedsprogram, hvor vi sammen arbejder for et klimaneutralt og naturfremmende landbrug. Derfor er vores egne møller allerede nu klimaneutrale via grøn energi og klimakreditter.

Den bæredygtige udvikling er et naturligt udgangspunkt for os. Missionen hos Valsemøllen har altid været den samme, nemlig at skabe kvalitetsprodukter med omtanke for vores omgivelser. I dag er langt størstedelen af vores råvarer dyrket i Danmark, så turen fra mark over CO2e neutral mølle til dig er så kort som muligt. Respekten for både marken, mennesker og miljøet driver os fremad, skridt for skridt, produkt for produkt, i bestræbelserne på at blive mere klimavenlige.

Kvalitet

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen