Transparent
Valsemøllen A/S
230922-Øko Basis hvedesur-grov-Valsemoellen-0168

BAGEUNIVERS FOR FAGFOLK

I vores bageunivers for fagfolk får du vores bedste bagetips, råd og vejledninger fra Valsemøllens egne fagfolk. Vores ambition er, at du lykkes med dit bagværk hver gang.

Gå på opdagelse i inspiration, bagehacks, opskrifter og vores online bagekurser. Klik ind og lær om alt fra økologisk surdejsbrød, madspild, det perfekte rugbrød, økologi, meltyper og meget mere.

Sammen om bedre bagværk, vil du være med?

FLERE GRØNNE MÅLTIDER FRA DE PROFESSIONELLE KØKKENER

De professionelle køkkener spiller en vigtig rolle i at introducere velsmagende, sund og klimavenlig mad for danskerne, lyder det fra Fødevarestyrelsen, der samtidig fastslår, at med mere planterig kost og kødfrie måltider, kan vi skære 31-45% af CO2-aftrykket af vores måltider.

Alene i de offentlige køkkener serveres ca. 650.000 måltider dagligt. Sammen kan vi gøre en stor forskel, og derfor går Valsemøllen i partnerskab med Dansk Vegetarisk Forening om Grøn Januar, der samler kantiner, spisesteder, producenter og supermarkeder i at inspirere til flere grønne måltider. 

Gå på opdagelse her og få inspiration til at få mere planterigt på menuen.Mad 12

Dansk mel - dyrket, høstet og malet i Danmark

Det gode bagværk kræver de bedste råvarer. Med vores brede udvalg af dansk mel, kan du være sikker på, at du får bagestærkt og gennemtestet mel og blandinger, der sikrer gode bagerutiner og lækkert, vellykket bagværk – hver gang. Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, så du kan dyrke bagerhåndværket og den gode smag.

Dansk NaturAks® er et kvalitetsstempel fra Valsemøllen til dig som håndværksbager og madprofessionel. Det er din garanti for, at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up.

Landmand skærmprint

Dansk Økologisk Mel


CO2e NEUTRALT FORMALET

Med Valsemøllen Signatur® får du økologiske meltyper og blandinger, der er dyrket af danske landmænd og CO2e neutralt formalet på en af vores danske møller – alt det, der skal til for at servere velsmagende, friskbagt økologisk bagværk til alle dagens måltider – til fordel for brødkvaliteten, økonomien og dit madhåndværk.

Hos Valsemøllen har vi fået verificeret, at formalingen af korn til mel sker CO2e neutralt på vores egne produkter via grøn energi og klimakompensation. Vi arbejder på, at emballage og råvarer også bliver det.

Møller+bager-CO2

FÅ TIPS OG NYTTIGE BAGEHACKS FRA VORES FAGFOLK

Se med. Trin for trin lærer vi dig, hvordan du sikrer de rette temperaturer, trækker gluten, deler boller op og gør klar til afbagning.


Kom godt i gang og bag brødet selv

Der er mange fordele ved at bage brødet selv, og med Valsemøllen som samarbejdspartner får du afgang til et stort sortiment af dansk og økologisk mel og melblandinger. Vi guider dig igennem processerne - det er nemt og fuld af fordele.

Capture One Session34309

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen