Transparent
Valsemøllen A/S
230922-Øko Basis hvedesur-grov-Valsemoellen-0168

BAGEUNIVERS FOR FAGFOLK

I vores bageunivers for fagfolk får du vores bedste bagetips, råd og vejledninger fra Valsemøllens egne fagfolk. Vores ambition er, at du lykkes med dit bagværk hver gang.

Gå på opdagelse i inspiration, bagehacks, opskrifter og vores online bagekurser. Klik ind og lær om alt fra økologisk surdejsbrød, madspild, det perfekte rugbrød, økologi, meltyper og meget mere.

Sammen om bedre bagværk, vil du være med?

FÅ TIPS OG NYTTIGE BAGEHACKS FRA VORES FAGFOLK

Se med. Trin for trin lærer vi dig, hvordan du sikrer de rette temperaturer, trækker gluten, deler boller op og gør klar til afbagning.


Dansk mel - dyrket, høstet og malet i Danmark

Det gode bagværk kræver de bedste råvarer. Med vores brede udvalg af dansk mel, kan du være sikker på, at du får bagestærkt og gennemtestet mel og blandinger, der sikrer gode bagerutiner og lækkert, vellykket bagværk – hver gang. Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, så du kan dyrke bagerhåndværket og den gode smag.

Dansk NaturAks® er et kvalitetsstempel fra Valsemøllen til dig som håndværksbager og madprofessionel. Det er din garanti for, at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up.

Landmand skærmprint

Gør maden mere klimavenlig

Bag brød til og gør måltidet mere klimavenligt. Vidste du, at kornprodukter gerne skal indgå i 3-4 måltider ud af 5?

Det anbefaler Fødevarestyrelsen, der i januar lancerede de nye ‘kostråd til måltider’ til professionelle køkkener. Du kan inddrage alt fra små, fyldige rugsnacks til sandwichbrød og fuldkornsgrødboller.

Gå på opdagelse her og få inspiration til at få mere planterigt på menuen.Mad 12

Kom godt i gang og bag brødet selv

Der er mange fordele ved at bage brødet selv, og med Valsemøllen som samarbejdspartner får du afgang til et stort sortiment af dansk og økologisk mel og melblandinger. Vi guider dig igennem processerne - det er nemt og fuld af fordele.

Capture One Session34309

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen