Transparent
Valsemøllen A/S
Hvede aks grøn

signatur®
– økologisk mel og gryn

Bag bedre økologisk bagværk

Valsemøllen Signatur®
Økologi er grundstenen i godt bagværk. Med Valsemøllens egen Signatur®serie får du et stort sortiment af dansk og økologisk mel, gryn, specialmel og melblandinger, der sikrer gode bagerutiner og lækkert, vellykket bagværk – hver gang. Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, der er dyrket af danske landmænd, så du kan dyrke den gode smag.

Hos Valsemøllen mener vi, at det skal være nemt at bage friskbagt, økologisk bagværk, så du altid har mulighed for at servere et spændende og afvekslende sortiment. Derfor har vi også et stort udvalg af færdigblandede Signatur® rugbrødsblandinger og Signatur® grundblandinger, der gør det muligt at bage mange forskellige brødvarianter – mørke og lyse – med udgangspunkt i én og samme dej.

Mere fuldkorn og klimavenlig kost i de professionelle køkkener

Hos Valsemøllen er vi førende indenfor fuldkornsprodukter. Ifølge de officielle kostråd fra Sundhedsstyrelsen er fuldkorn og plantebaseret mad en vigtig del af en kost, og ifølge tal fra Klimarådet vil vi kunne reducere klimaaftrykket fra kosten med 31-45% alene ved at følge De officielle Kostråd – som både er god for sundheden og klimaet. Hos Valsemøllen tilbyder vi mere end 65 produkter til madprofessionelle og forbrugere, som er markeret med Fuldkornslogoet, deriblandt vores Signatur®serie til det professionelle køkken.
Bag med fuldkorn
Landmand

Sammen om en bæredygtig udvikling

Vi ønsker at gå forrest - også når det kommer til en bæredygtig udvikling. Derfor driver vi en ansvarlig mølledrift med udgangspunkt i et udvalg af FN’s Verdensmål.

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen