Transparent
Valsemøllen A/S

signatur®
– økologisk mel og gryn

Bag bedre økologisk bagværk

Valsemøllen Signatur®
Økologi er grundstenen i godt bagværk. Med Valsemøllens egen Signatur®serie får du et stort sortiment af dansk og økologisk mel, gryn, specialmel og melblandinger, der sikrer gode bagerutiner og lækkert, vellykket bagværk – hver gang. Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, der er dyrket af danske landmænd, så du kan dyrke den gode smag.

Stort økologisk udvalg Hos Valsemøllen mener vi, at det skal være nemt at bage friskbagt, økologisk bagværk, så du altid har mulighed for at servere et spændende og afvekslende sortiment. Derfor har vi også et stort udvalg af færdigblandede Signatur® rugbrødsblandinger og Signatur® grundblandinger, der gør det muligt at bage mange forskellige brødvarianter – mørke og lyse – med udgangspunkt i én og samme dej.

Dansk og økologisk mel CO2e neutralt formalet

Med Valsemøllen Signatur® får du økologiske meltyper og blandinger, der er dyrket af danske landmænd og CO2e neutralt formalet på en af vores danske møller - alt det, der skal til for at servere velsmagende, friskbagt økologisk bagværk til alle dagens måltider– til fordel for brødkvaliteten, økonomien og dit madhåndværk.

Hos Valsemøllen har vi fået verificeret, at formalingen af korn til mel sker CO2e neutralt på vores egne produkter via grøn energi og klimakompensation.. Vi arbejder på at emballage og råvarer også bliver det.dansk og øko melbillede

Mere fuldkorn og klimavenlig kost i de professionelle køkkener

Hos Valsemøllen er vi førende indenfor fuldkornsprodukter. Ifølge de officielle kostråd fra Sundhedsstyrelsen er fuldkorn og plantebaseret mad en vigtig del af en kost, og ifølge tal fra Klimarådet vil vi kunne reducere klimaaftrykket fra kosten med 31-45% alene ved at følge

De officielle Kostråd – som både er god for sundheden og klimaet. Hos Valsemøllen tilbyder vi mere end 65 produkter til madprofessionelle og forbrugere, som er markeret med Fuldkornslogoet, deriblandt vores Signatur®serie til det professionelle køkken.

Bag med fuldkorn

DOWNLOAD SIGNATUR® OPSKRIFTSHÆFTE

Bag lækre, friskbagte og økologiske surdejsbrød fra bunden eller fra blandinger. Bag dem som dine egne signaturbrød eller ud fra vores opskrifter. Med vores serie Valsemøllen Signatur® er du sikret et godt udvalg af økologisk mel og melblandinger. Få god inspiration, opskrifter, de vigtigste tips og bagehacks lige her.

mockup signatur folder

FÅ SUCCES MED ØKOLOGISK
SURDEJSBRØD I DIT KØKKEN

Brug for en hjælpende hånd i en travl hverdag? Bliv inspireret til bedre bagværk og lær fra Valsemøllens egne fagfolk. Godt bagværk kræver gode råvarer. Bag lækre, friskbagte og økologiske surdejsbrød fra bunden eller fra blandinger. Med vores serie Valsemøllen Signatur® er du sikret et godt udvalg af økologisk mel og melblandinger.

230922-Grand Farine-Valsemoellen-0068
Landmand

Sammen om en bæredygtig udvikling

Vil du være med? Siden 1899 har Valsemøllen haft fokus på dansk håndværk og stolte mølletraditioner, og vi går også forrest, når det kommer til en mere bæredygtig og på sigt klimaneutral værdikæde fra jord til bord.

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen