Transparent
Valsemøllen A/S

VALSEMØLLEN – 125 ÅR MED UDVIKLING

Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk.
Få historien om dengang og nu lige her.

UDVIKLING OG ANSVARLIGHED

- gennem hele værdikæden

Vi værner om de gamle traditioner, men vi fokuserer på fremtiden. Vi afsøger nye trends og tendenser, og går forrest når det kommer til dansk mel og den bæredygtige udvikling. Vi går forrest i arbejdet for en mere ansvarlig produktion gennem hele værdikæden - fra mark over mølle og ud til dig. Det handler både om at udlede så lidt CO2 som muligt ved at bruge dansk korn, og at kornet dyrkes uden stråforkortere og nedvisningsmidler som round-up.

Johs 561

KVALITET OG SMAG

– dansk og økologisk mel

Det kræver stor faglighed og godt håndværk at producere det bedste korn og mel. Derfor samarbejder vi kun med de dygtigste, danske landmænd, der har øje for den gode kvalitet og smag. Hos Valsemøllen går vi også højt op i økologi. Derfor er vi stolte af at være én af Danmarks absolut største producenter af økologisk mel og andre kornprodukter.

Familie brød foto

BAGERHÅNDVÆRK

– en vigtig del af dansk madkultur

I takt med at vores brødkultur forandrer sig, udvikler vi hele tiden nye, innovative produkter og opskrifter til dig, der arbejder i et professionelt bageri eller køkken. Flere og flere danskere vil gerne spise mere plantebaseret, og her er det oplagt at lade det gode hjemmebagte brød fylde og mætte, så vi får flere kerner, frø og fuldkorn ind i maden. Vi bakker op om bagerhåndværket og sponsorerer bl.a. Danmarks Bedste Brød og andre projekter, der udbreder kendskabet til branchen og håndværket.

Mad 1 - 125 år

FAGLIG SPARRING

– sammen om det gode bagværk

Vi ved, at faglighed og erfaring betyder noget. Når du vælger som Valsemøllen din samarbejdspartner, får du derfor mulighed for professionel sparring på den gode smag og det gode bagværk – fagfolk til fagfolk.
Lad os være din faglige sparringspartner i køkkenet og bageriet. Vi arbejder hver dag på at udvikle de bedste produkter til dig, så vi kan være sammen om det gode bagværk – fagfolk til fagfolk.

Johs 943

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen