Transparent
Valsemøllen A/S

Bageri
til dig der arbejder professionelt med bagværk

SAMMEN OM DET GODE BAGVÆRK

– FORDI GODE RÅVARER OGSÅ KRÆVER EN GOD SAMARBEJDSPARTNER

Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner på dit bagværk, får du adgang til et stort sortiment af dansk mel, specialmel, melblandinger, grossistvarer, økologi og meget mere. Det sikrer gode bagerutiner og det lækre, vellykkede bagværk – hver gang.

Valsemøllen er din sparringspartner på den gode smag og det gode bagværk. Vores dygtige udviklingsbagere udvikler hele tiden nye, innovative produkter og opskrifter, der imødekommer tidens trends. Du får tilknyttet din egen lokale konsulent, og vi står altid til din rådighed i en travl hverdag – fagfolk til fagfolk.

Bager i bageri (image)

STORT UDVALG AF DANSK MEL TIL HÅNDVÆRKSBAGERE

Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner på dit bagværk, får du adgang til et bredt sortiment af dansk mel, som er dyrket og høstet i Danmark og formalet CO2e neutralt på en af vores tre møller i Danmark. Det er din garanti for gode bagerutiner og det lækre og moderne bagværk, som appellerer til dine kunder. Både på grund af den gode smag og det gode håndværk.

SOMMERINSPIRATION TIL HÅNDVÆRKSBAGERE

Vores dygtige udviklingsbagere Erik Olsen og Torben Busch har udviklet en række nye opskrifter, så du kan blive klar til sommer- og grillsæsonen 2023 i dit bageri.

Find bl.a. lækre opskrifter på smørbagte burgerboller og pølsebrød med surdej og de populære deluxe croissant pølsehorn og madsnegle med surdej. Se opskrifterher

Husk også at når du er køber ind i Valsemøllens sommer- og grillkampagne 2023, kan du bestille gratis postkort samt plakater til disk- og gadestander.

Forside 1

Bliv kunde hos Valsemøllen

God smag og godt håndværk i mere end 120 år

Hos Valsemøllen arbejder vi altid med øje for høj kvalitet og omtanke for vores omgivelser. Det har vi gjort siden 1899, hvor den gode smag og de stole mølletraditioner lagde grunden for det Valsemøllen, vi kender i dag.

Faglighed og erfaring betyder noget. Også for dig som bager. Derfor skal du vælge Valsemøllen som din samarbejdspartner, både når det kommer til mel, men også når det kommer til faglig sparring og dagligt 
samarbejde – fundamentet for at drive et godt bageri.


Torben tager brød ud af ovn

Dansk håndværk & stolte mølletraditioner

Dansk håndværk og stolte mølletraditioner er kernen i Valsemøllen. Siden 1899 har vi værnet om de traditionelle metoder, og i dag producerer vi kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter CO2e neutralt formalet på vores møller i Esbjerg, Køge og Svendborg. Med mere end 120 års erfaring i baggrunden går vi forrest, både i forhold til partnerskaber, produktion og innovation.

Landmand i mark

Til dig der arbejder professionelt med bagværk

Nogle af fordelene for dig som bagerikunde:

  • Gode produkter til konkurrencedygtige priser

  • Professionel markedsføring

  • Teknisk bagersupport

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen