Transparent
Valsemøllen A/S

STORT UDVALG AF DANSK MEL TIL DET PROFESSIONELLE BAGERI

Dansk Naturaks®

Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner på dit bagværk, får du adgang til et bredt sortiment af dansk mel, som er dyrket og høstet i Danmark og malet på en af vores tre CO2e neutrale møller. Det er din garanti for gode bagerutiner og det lækre og moderne bagværk, som appellerer til dine kunder. Både på grund af den gode smag og det gode håndværk.

Læs mere om Dansk mel konceptet

Bliv kunde hos Valsemøllen

God smag og godt håndværk i mere end 120 år

Hos Valsemøllen arbejder vi altid med øje for høj kvalitet og omtanke for vores omgivelser. Det har vi gjort siden 1899, hvor den gode smag og de stole mølletraditioner lagde grunden for det Valsemøllen, vi kender i dag.

Faglighed og erfaring betyder noget. Også for dig som bager. Derfor skal du vælge Valsemøllen som din samarbejdspartner, både når det kommer til mel, men også når det kommer til sparring og dagligt 
samarbejde – fundamentet for at drive et godt bageri.

Kontakt os


Torben tager brød ud af ovn
Påskebanner

Inspirerende sæsonkampagner

Dansk håndværk & stolte mølletraditioner

Dansk håndværk og stolte mølletraditioner er kernen i Valsemøllen. Siden 1899 har vi værnet om de traditionelle metoder, og i dag producerer vi kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller CO2e neutrale møller i Esbjerg, Køge og Svendborg. Med mere end 120 års erfaring i baggrunden går vi forrest, både i forhold til partnerskaber, produktion og innovation

Læs mere her
Landmand i mark

For det Professionelle bageri

Nogle af fordelene:

  • Gode produkter til konkurrencedygtige priser

  • Professionel markedsføring

  • Teknisk bagersupport

Bliv oprettet som kunde

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.