Transparent
Valsemøllen A/S

Bageri
til dig der arbejder professionelt med bagværk

SAMMEN OM DET GODE BAGVÆRK

– FORDI GODE RÅVARER OGSÅ KRÆVER EN GOD SAMARBEJDSPARTNER

Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner på dit bagværk, får du adgang til et stort sortiment af dansk mel, specialmel, melblandinger, grossistvarer, økologi og meget mere. Det sikrer gode bagerutiner og det lækre, vellykkede bagværk – hver gang.

Valsemøllen er din sparringspartner på den gode smag og det gode bagværk. Vores dygtige udviklingsbagere udvikler hele tiden nye, innovative produkter og opskrifter, der imødekommer tidens trends. Du får tilknyttet din egen lokale konsulent, og vi står altid til din rådighed i en travl hverdag – fagfolk til fagfolk.

Bageri bageri

ØKOLOGI TIL DIT BAGERI

Vi har samlet vores brede sortiment af økologiske produkter som dækker over alt fra mel og brødblandinger til et stort udvalg af handelsvarer.

Økohæftet

NYHED - Ferment

Aktiv surdej til brødbagning

Med nyheden Ferment NaturAks kan du lave en bageklar og aktiv surdej på kun 15-30 minutter. Surdejen kan erstatte gær og kan bruges til både rug-og hvededeje. Når du anvender Ferment – aktiv surdej, får du et ensartet resultat, høj brødkvalitet og en rund og moderat surdejssmag. Produktet er mærket NaturAks® din garanti for, at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler.

SOMMERENS BAGVÆRK - BLIV KLAR TIL SOMMER- OG GRILLSÆSONEN I DIT BAGERI

Glæd dine gæster med et inspirerende udvalg af lækkert bagværk bagt på nyheden Ferment - Aktiv surdej. Vores udviklingsbagere har udviklet en masse nye spændende opskrifter og inspiration der emmer af sommer. '

SOA6AA-1

PANE PIATTO - FORBAGTE PIZZABUNDE

BAGT MED FERMENT - AKTIV SURDEJ

Få opskriften og inspiration på den populære sommerklassiker Pane Piatto bagt med med Ferment - aktiv surdej. Sprød, Italiensk surdejspizzabund med luftig kant og saftig krumme. Grunddejen kan også anvendes til sandwich, pitabrød og meget mere.

Pepperoni 1 høj-ny

Vi fejrer 125 års jubilæum

Vi bruger vores 125-års fødselsdag til at hylde det gode håndværk og bagværk. Uanset om det er det daglige brød eller de store kagekreationer. Du er inviteret til fejring.

Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk.

Vi værner om de gamle traditioner, men vi fokuserer på fremtiden. Vi afsøger nye trends og tendenser, og går forrest når det kommer til dansk mel og den bæredygtige udvikling. Vi går forrest i arbejdet for en mere ansvarlig produktion gennem hele værdikæden – fra mark over mølle og ud til dig.

Hos Valsemøllen for fagfolk fejrer vi jubilæet hele året med masser af inspiration, tendensnyt, tips og opskrifter og produktnyheder. Mød os til fejring bl.a. på Foodexpo i Herning.

Valsemøllen 125 vandret grøn RGB udvikling

STORT UDVALG AF DANSK MEL TIL HÅNDVÆRKSBAGERE

Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner på dit bagværk, får du adgang til et bredt sortiment af dansk mel, som er dyrket og høstet i Danmark og formalet CO2e neutralt på en af vores tre møller i Danmark. Det er din garanti for gode bagerutiner og det lækre og moderne bagværk, som appellerer til dine kunder. Både på grund af den gode smag og det gode håndværk.

Bliv kunde hos Valsemøllen

God smag og godt håndværk i mere end 120 år

Hos Valsemøllen arbejder vi altid med øje for høj kvalitet og omtanke for vores omgivelser. Det har vi gjort siden 1899, hvor den gode smag og de stole mølletraditioner lagde grunden for det Valsemøllen, vi kender i dag.

Faglighed og erfaring betyder noget. Også for dig som bager. Derfor skal du vælge Valsemøllen som din samarbejdspartner, både når det kommer til mel, men også når det kommer til faglig sparring og dagligt 
samarbejde – fundamentet for at drive et godt bageri.


Torben tager brød ud af ovn

Dansk håndværk & stolte mølletraditioner

Dansk håndværk og stolte mølletraditioner er kernen i Valsemøllen. Siden 1899 har vi værnet om de traditionelle metoder, og i dag producerer vi kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter CO2e neutralt formalet på vores møller i Esbjerg, Køge og Svendborg. Med mere end 120 års erfaring i baggrunden går vi forrest, både i forhold til partnerskaber, produktion og innovation.

Landmand i mark

Til dig der arbejder professionelt med bagværk

Nogle af fordelene for dig som bagerikunde:

  • Gode produkter til konkurrencedygtige priser

  • Professionel markedsføring

  • Teknisk bagersupport

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen