Transparent
Valsemøllen A/S

Bageri
til dig der arbejder professionelt med bagværk

SAMMEN OM DET GODE BAGVÆRK

– FORDI GODE RÅVARER OGSÅ KRÆVER EN GOD SAMARBEJDSPARTNER

Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner på dit bagværk, får du adgang til et stort sortiment af dansk mel, specialmel, melblandinger, grossistvarer, økologi og meget mere. Det sikrer gode bagerutiner og det lækre, vellykkede bagværk – hver gang.

Valsemøllen er din sparringspartner på den gode smag og det gode bagværk. Vores dygtige udviklingsbagere udvikler hele tiden nye, innovative produkter og opskrifter, der imødekommer tidens trends. Du får tilknyttet din egen lokale konsulent, og vi står altid til din rådighed i en travl hverdag – fagfolk til fagfolk.

Bager i bageri (image)

Søde lækkerier og brødfavoritter til påskebordet

Valsemøllens 125 års jubilæum byder på masser af opskrifter og faglig sparring. Til påske kan du få vores fulde guide til chokoladetemperering og hente inspiration til marcipanæg med cremafyldning i vores påskefolder. Vi byder også på smagfulde opskrifter med Rug Gourment rugbrød og Bern hvedebrød til alle påskefrokosterne.

Grossistkatalog banner boks

Vi fejrer 125 års jubilæum

Vi bruger vores 125-års fødselsdag til at hylde det gode håndværk og bagværk. Uanset om det er det daglige brød eller de store kagekreationer. Du er inviteret til fejring.

Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk.

Vi værner om de gamle traditioner, men vi fokuserer på fremtiden. Vi afsøger nye trends og tendenser, og går forrest når det kommer til dansk mel og den bæredygtige udvikling. Vi går forrest i arbejdet for en mere ansvarlig produktion gennem hele værdikæden – fra mark over mølle og ud til dig.

Hos Valsemøllen for fagfolk fejrer vi jubilæet hele året med masser af inspiration, tendensnyt, tips og opskrifter og produktnyheder. Mød os til fejring bl.a. på Foodexpo i Herning.

Valsemøllen 125 vandret grøn RGB udvikling

STORT UDVALG AF DANSK MEL TIL HÅNDVÆRKSBAGERE

Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner på dit bagværk, får du adgang til et bredt sortiment af dansk mel, som er dyrket og høstet i Danmark og formalet CO2e neutralt på en af vores tre møller i Danmark. Det er din garanti for gode bagerutiner og det lækre og moderne bagværk, som appellerer til dine kunder. Både på grund af den gode smag og det gode håndværk.

Bliv kunde hos Valsemøllen

God smag og godt håndværk i mere end 120 år

Hos Valsemøllen arbejder vi altid med øje for høj kvalitet og omtanke for vores omgivelser. Det har vi gjort siden 1899, hvor den gode smag og de stole mølletraditioner lagde grunden for det Valsemøllen, vi kender i dag.

Faglighed og erfaring betyder noget. Også for dig som bager. Derfor skal du vælge Valsemøllen som din samarbejdspartner, både når det kommer til mel, men også når det kommer til faglig sparring og dagligt 
samarbejde – fundamentet for at drive et godt bageri.


Torben tager brød ud af ovn

Dansk håndværk & stolte mølletraditioner

Dansk håndværk og stolte mølletraditioner er kernen i Valsemøllen. Siden 1899 har vi værnet om de traditionelle metoder, og i dag producerer vi kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter CO2e neutralt formalet på vores møller i Esbjerg, Køge og Svendborg. Med mere end 120 års erfaring i baggrunden går vi forrest, både i forhold til partnerskaber, produktion og innovation.

Landmand i mark

Til dig der arbejder professionelt med bagværk

Nogle af fordelene for dig som bagerikunde:

  • Gode produkter til konkurrencedygtige priser

  • Professionel markedsføring

  • Teknisk bagersupport

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen