Transparent
Valsemøllen A/S

Sammen om det gode bagværks
– vil du være med?

GOD SMAG OG GODT HÅNDVÆRK I MERE END 120 ÅR

Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner på dit bagværk, får du adgang til et stort sortiment af dansk mel, specialmel, melblandinger, grossistvarer, økologi og meget mere. Det sikrer gode bagerutiner og det lækre, vellykkede bagværk – hver gang.

PROFESSIONEL SPARRING – FAGFOLK TIL FAGFOLK

Valsemøllen er din sparringspartner på den gode smag og det gode bagværk. Vores dygtige udviklingsbagere udvikler hele tiden nye, innovative produkter og opskrifter, der imødekommer tidens trends.

Du får tilknyttet din egen lokale konsulent, og vi står altid til din rådighed i en travl hverdag – fagfolk til fagfolk.

bager 10

Fordele for dig som kunde
vores service til dig

KVALITET & PRODUKTER

Hos Valsemøllen arbejder vi med øje for høj kvalitet og omtanke for vores omgivelser, så du kan være sikker på, at du altid arbejder med det bedste produkt, fra NaturAks og dansk mel til stenformalede varianter og markedets måske største sortiment på økologi.

kvalitet og produkt miljø

ALTID SIKKER LEVERING

Vi har altid et stort sortiment af kvalitetsprodukter på lager, så du kan bestille både dansk mel, specialmel, melblandinger, grossistvarer, økologi og meget mere. Vi prioriterer levering til tiden med egne chauffører og mulighed for indbæring direkte til dit bageri – en afgørende faktor for dig, der producerer godt bagværk hver dag.

VM lastbil copy

KUNDESERVICE

Vi sætter os godt ind i din hverdag og lytter altid til dig og dine behov. Når du handler med os, får du ikke bare god service – du får også altid en smilende stemme i røret.

Kundeserice

WEBSHOP

Vi tilbyder alle vores kunder at handle på vores webshop, som er lavet i samarbejde med bagere – indtast dine varer på din egen favoritliste og bestil nemt dine varer uge efter uge.

Mel-paa-palle

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Gode, rene kvalitetsvarer koster lidt mere. Også i bagerbutikken. Derfor er det også vigtigt for Valsemøllen, at vi kan garantere dig konkurrencedygtige priser, der tager højde for både kvalitet og omtanke for mennesker og miljø.

Kornmark

SPARRING OG OPTIMERING AF BUTIK ON- OG OFFLINE

Når vi i dag går til bageren, skal bageriet ikke bare kunne tilbyde gode produkter – det skal allerhelst være en unik oplevelse at besøge lige netop din bagerbutik. Få hjælp og sparring til optimering af din butik både on- og offline.

Valsemoellen gourmetbroed 2

FAGLIG SPARRING

Vi er en lydhør og fortrolig samarbejdspartner, der kan give et kompetenceløft til dit bageri. Vores dygtige udviklingsbagere udvikler hele tiden innovative produkter og opskrifter, som gør det nemmere for dig at bruge de nyeste råvarer og være med på tidens fødevaretrends. Vi er også altid til rådighed, når det kommer til sparring eller hjælp til fejlfinding.

Du kan også deltage på vores populære bagerkuser og inspirationsmøder, hvor du, udover erfaringsudveksling og socialt samvær med kollegaer fra branchen, får masser af ny viden og inspiration med hjem til dit eget bageri.

Bager i bageri (image)

Det siger vores kunder

„Valsemøllen har de produkter, mine kunder efterspørger, som andre producenter ikke har f.eks. stenformalet mel. Det er også en fordel, at webshoppen er overskuelig og nem at bruge. I det hele taget gør Valsemøllen meget for at servicere os håndværksbagere – en fordel i min arbejdsdag.“

„Hos Valsemøllen oplever jeg altid høj service. Man kan regne med produkterne og jeg oplever altid mel af højeste kvalitet.“

„Som kunde hos Valsemøllen får jeg personlig rådgivning, og ikke nok med det; Jeg får også det bedste produkt fra de bedste prøvebagere. Prisen holder altid, og hvis der er spørgsmål eller tvivl, ringer jeg bare. Vi finder altid en løsning.“

STORT UDVALG AF DANSK MEL TIL HÅNDVÆRKSBAGERE

Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner på dit bagværk, får du adgang til et bredt sortiment af dansk mel, som er dyrket og høstet i Danmark og formalet CO2e neutralt på en af vores tre møller i Danmark. Det er din garanti for gode bagerutiner og det lækre og moderne bagværk, som appellerer til dine kunder. Både på grund af den gode smag og det gode håndværk.

Omtanke for mennesker og miljø

NATURAKS® ER ET KVALITETSSTEMPEL fra Valsemøllen til dig som håndværksbager. Det er din garanti for, at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up.

MEL AF HØJESTE KVALITET Når kornet ankommer til møllen, tester vi det igen. Og igen. Det gør vi for at sikre den høje kvalitet, og af samme grund bliver kornet renset, malet og sigtet igennem flere processer. Med de forskellige formalingsgrader bevarer man de unikke egenskaber, som kornet har. Så du altid kan bage med mel af højeste kvalitet – dyrket og høstet med omsorg for både mennesker og miljø.

Landmand og korn

Valsemøllen Signatur® - økologisk mel og gryn

Økologi er grundstenen i godt bagværk. Med Valsemøllens egen Signatur®serie får du et stort sortiment af dansk og økologisk mel, gryn, specialmel og melblandinger, der sikrer gode bagerutiner og lækkert, vellykket bagværk – hver gang.

Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, der er dyrket af danske landmænd, så du kan dyrke den gode smag.

Valsemøllen Signatur og møller

FORTÆL DINE KUNDER, AT DU BAGER MED RENE RÅVARER

Efterspørgslen efter fødevarer, som understøtter og styrker vores helbred, vil stige de kommende år, og trenden vil gå fra at være niche til main-stream. Det gælder også mad med naturlige og ’rene’ ingredienser, og derfor er det en god ide at vise dine kunder, at du tager stilling til din råvarer.

Dansk mel ælte

Til dig der arbejder professionelt med bagværk

Nogle af fordelene for dig som bagerikunde:

  • Gode produkter til konkurrencedygtige priser

  • Professionel markedsføring

  • Teknisk bagersupport

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen