Transparent
Valsemøllen A/S
small-default

Job og karriere hos Valsemøllen

Vi er i alt ca. 130 medarbejdere i Valsemøllen, hvor omkring 90 arbejder på vores hovedkontor og største mølleri i Esbjerg. Her holder kundeservice, indkøb, logistik, økonomi, B2B marketing og salg til sammen med de mange produktionsmedarbejdere, som sørger for at mølleriet kører.

På vores mølle i Køge arbejder ca. 30 medarbejdere, primært inden for produktion, salg og markedsføring til detailhandlen. I Esbjerg og Køge har vi også egne laboratorier, hvor en række laboranter arbejder med en bred vifte af korn- og melanalyser. På vores mølle i Svendborg producerer vi havregryn, Gule Ærter og mel af bælgfrugter. Her beskæftiges en god håndfuld medarbejdere.

Thomas, møller hos Valsemøllen i 16 år

"Jeg er enormt tryg ved at jeg er med til at producere et kvalitetsprodukt efter gamle traditioner og principper."

Skal du med på holdet?

I Valsemøllen er der ikke langt fra idé til handling, så vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere er engagerede og har en høj faglighed inden for deres fagområde. Samtidig prioriterer vi et godt arbejdsklima og sammenhold i virksomheden.

Vi slår løbende jobopslag op efter behov, men vi hører meget gerne løbende fra kvalificerede medarbejdere, der har lyst til at løse spændende og udfordrende opgaver i produktion eller administration. Send en ansøgning og CV til hr@valsemollen.dk

Billede 26.01.2022 13.18.25
Landmand

Sammen om en bæredygtig udvikling

Vil du være med? Siden 1899 har Valsemøllen haft fokus på dansk håndværk og stolte mølletraditioner, og vi går også forrest, når det kommer til en mere bæredygtig og på sigt klimaneutral værdikæde fra jord til bord.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen