Transparent
Valsemøllen A/S

Bag køkkenets egne italienske surdejsbrød

Server lækre friskbagte italienske surdejsbrød i særklasse. Filone, panini, focaccia, pane piatto, foglio og pizza. Gå på opdagelse her på siden og få gratis bagekursus, inspiration, opskrifter, de vigtigste tips og bagehacks.

Online bagekursus - no.02

Bag køkkenets egne italienske surdejsbrød

Glæd dine gæster med duften af friskbagt brød. Tilmeld dig vores GRATIS online bagekursus, hvor vores udviklingsbager Erik Olsen trin for trin lærer dig, hvordan du med en grunddej bager mange forskellige lækre økologiske italienske surdejsbrød.

Få tips og nyttige bagehacks fra vores fagfolk

Trin for trin lærer vores fagfolk dig, hvordan du med en grunddej bager mange forskellige lækre økologiske italienske surdejsbrød, sikrer den rette dejtemperaturer, trækker gluten og gør brød klar til afbagning.

Sådan snitter du italienske brød

Se med når Erik Olsen fortæller om tips og tricks til hvordan du lægger de rigtige snit, så brødene åbner sig flot inde i ovnen.

Sådan gør du italienske brød klar til afbagning

Se med når Erik Olsen fortæller om tips og tricks til hvordan du gør italienske brød klar til afbagning.Bag med helblanding Økologisk Tosca Farina 100/0

Økologisk Tosca Farina 100/0 er en helblanding, der gør det nemt at bage økologiske italienske surdejsbrød med fantastisk smag, sprød skorpe og en flot åben krumme

 Du vil med denne økologiske grundblanding sikre dig en grunddej, der danner basis for flere forskellige brødtyper.

Bag med grundblanding Øko Basis Hvedesur

Vores Øko Basis Hvedesur er en er en økologisk koncentrat/surdejsbase, som giver en skøn surdejssmag fra tørret speltsurdej og en perfekt volumen og en flot krumme på dine brød og boller - hver gang du bager.

Tilsæt de økologiske meltyper, kerner, frø og flager, som du ønsker for at få den perfekte smag og et godt økologisk brød.

Prøv Pane piatto - forbagte pizzabunde bagt på Øko Basis hvedesur

AUTENTISKE ITALIENSKE SURDEJSPIZZABUNDE bagt på Øko Basis Hvedesur med sprød, luftig kant og saftig krumme. Dejen kan anvendes som grunddej til minipizzaer, sandwichbrød, panini, naanbrød og meget mere.

Findes både som økologisk-, fuldkorns- og konventionel variant

DOWNLOAD TOSCA FARINA OPSKRIFTSHÆFTE

Bag køkkenets egne italienske surdejsbrød

Filone, panini, focaccia, pane piatto, foglio og pizza. Bliv fortrolig med håndværket og server lækre friskbagte italienske surdejsbrød bagt på én grunddej. Hent inspiration i vores opskriftshæfte her.

ciabatta web

Tag på online bagekurser

Vores ambition er at du lykkes med dit bagværk, hver gang. Gå på opdagelse og få faglig inspiration, de vigtigste tips og hacks og spændende bagekurser. Trin for trin lærer vores fagfolk dig, hvordan du lykkedes med dit bagværk. Du kan tage det lige når det passer dig. 

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen