Transparent
Valsemøllen A/S
Pane Piatto sommerkampagne 2023 SoMe (1)

PANE PIATTO - FORBAGTE PIZZABUNDE

BAGT MED NYHEDEN FERMENT - AKTIV SURDEJ

Få opskriften på den populære sommerklassiker Pane Piatto bagt med med Ferment - aktiv surdej. Sprød, Italiensk surdejspizzabund med luftig kant og saftig krumme. Grunddejen kan også anvendes til sandwich, pitabrød og meget mere.

Pepperoni 1 høj-ny

GUIDE TIL PANE PIATTO MED FERMENT - AKTIV SURDEJ

I denne video viser Erik Olsen, vores udviklingsbager, hvordan du trin for trin, nemt og hurtigt, laver sprøde surdejspizzabunde med Ferment – aktiv Surdej.

AUTENTISKE ITALIENSKE SURDEJSPIZZABUNDE

Den populære sommerklassiker Pane Piatto - surdejspizzabunde, kan du nu bage med Ferment – aktiv Surdej. Surdejspizzabunde med sprød, luftig kant og saftig krumme. Dejen kan anvendes som grunddej til minipizzaer, sandwichbrød, panini, naanbrød og meget mere.

Tip! Lav dine Pane Piatto som forbagte surdejspizzabunde, så er de klar til at bage færdige når du skal bruge dem. Det er nem og lækker surdejspizza bagt på gode råvarer som tilmed gør det nemt at tilbedere på kun 15 minutter.

Vi har naturligvis også økologiske Pane Piatto grunddejsopskrifter og med fuldkorn.

Pane Piatto

BAGETIP: PANE PIATTO

Se med i videoen, hvor vores udviklingsbager, Erik Olsen, guider dig trin for trin fra start til mål, når du skal lave Pane Piatto, de sprøde, autentiske surdejspizzabunde på Panifico eller på Øko Basis Hvedesur.

• PANE PIATTO GRUNDDEJ •

Runde naanbrød

Følg grundopskriften på Pane Piatto, tryk små brød ud og dekorer med krydderiblanding. Flæk de runde naanbrød halvt igennem, pynt dem med fyld og server som bløde og luftige pitabrød.

Vi har også økologisk opskrift.

Pane Piatto pita naan SoMe

• PANE PIATTO GRUNDDEJ •

Aflange sandwichbrød

Følg grundopskriften på Pane Piatto, tryk dejen ud til lange brød. Flæk de færdigbagte aflange brød på midten, put fyld i og skær ud til sandwich i ønskede stykker.

Vi har også økologisk opskrift.

Pane Piatto sandwich side 4 (1)

• PANE PIATTO GRUNDDEJ •

Mini Pizza

Følg grundopskriften på Pane Piatto, tryk dejen ud til små pizzabunde. Perfekt til frokost og to-go.

Vi har også økologisk opskrift.Pane Piatto to go pizza side 5 øko

AFPYNTNINGSTIPS TIL SURDEJSPIZZABUNDE

Fire tips på fyld til de forbagte surdejspizzabunde:

Pepperonipizza
Forbagt italiensk surdejspizzabund toppet med tomatsauce, mozerella, chorizo eller pepperoni, rødløg og frisk basilikum. Forvarm ovn eller grill til 250°C og bag pizzaen i 5-8 minutter.

Kartoffelpizza
Forbagt italiensk surdejspizzabund toppet med cremet mascarpone, kartofler, skinke og frisk mozzarella. Forvarm ovn eller grill til 250°C og bag pizzaen i 5-8 min. Pyntes med frisk rosmarin.

Prosciutto
Forbagt italiensk surdejspizzabund toppet med tomatsauce, revet ost, 2-3 skiver god skinke. Forvarm ovn eller grill til 250°C og bag pizzaen i 5-8 min. Pyntes med parmesanflager og evt. frisk rucola.

Sød kartoffelpizza (vegetarisk)
Forbagt italiensk surdejspizzabund toppet med cremet mascarpone og søde kartoffelskiver. Forvarm ovn eller grill til 250°C og bag pizzaen i 5-8 min. Pyntes med basilikumblade.

SERVERING - LAV LÆKRE PAININI
Den bagte Pane Piatto pizzabund flækkes, og det ønskede fyld kommes på. Deles i ønsket størrelse, og varmes efterfølgende i panini grill.

Pane Piatto 2023 inspiration 1000x1000

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen