Transparent
Valsemøllen A/S
SOMMER-1

Få inspiration til sommerens bagværk

Glæd dine gæster med et inspirerende udvalg af lækkert bagværk bagt med nyheden Ferment - aktiv surdej. Vores udviklingsbagere har udviklet de bedste opskrifter på sommerens lækre bagværk med surdej.

I vores sommerunivers får du masser inspiration og bagetips til bagværk, som du nemt kan variere i en travl hverdag i køkkenet eller bageriet. Gå på opdagelse her på siden eller lad dig inspirere i vores nyeste sommeropskriftshæfte.Sommerhæfte

TAG GENVEJEN TIL DEN GODE SURDEJSSMAG MED ”FERMENT – AKTIV SURDEJ

Vi har masser af sommeropskrifter med ”Ferment – aktiv surdej”, der giver en bageklar surdej på under 30 minutter.

Bag f.eks. koldhævede surdejsbaguetter med saftig krumme og sprød skorpe, svampet foccacia og madbrød med masser af sommersmag.

SO979C-1

AUTENTISKE ITALIENSKE SURDEJSPIZZABUNDE

Den populære sommerklassiker Pane Piatto - surdejspizzabunde, kan du nu bage med Ferment – aktiv Surdej.

Vores grundopskrift på den italienske surdejspizzabund Pane Piatto giver masser af muligheder for lækkert bagværk. Udover de sprøde surdejspizzabunde med luftig kant og saftig krumme, kan dejen også bruges til minipizzaer, sandwichbrød, panini, naanbrød og meget mere.

Tip! Lav dine Pane Piatto som forbagte surdejspizzabunde lige til at bage færdige når du skal bruge dem. Det er nem og lækker surdejspizzabund bagt på gode råvarer som tilmed gør det nemt at tilbedere på kun 15 minutter.

Vi har naturligvis også økologiske Pane Piatto grunddejsopskrifter og med fuldkorn.

Sprød pizzastang

Vores udviklingsbagere og pizzanørder eksperimenter hele tiden med nye, spændende pizzaer. Prøv pizzastangen, der bages på Ferment – aktiv Surdej.

Server den som den er eller top den med lige det, du har lyst til.

MØRKT MALTBRØD MED FERMENT - AKTIV SURDEJ

Skønt maltbrød med en helt særlig mørk, dyb og virkelig flot farve bagt med Ferment – aktiv surdej, Tipo 00 Gran Tereno, poppede durumkerner, mørk malt, karamel og kakaopulver. En grunddej der kan bruges til mange forskellige brød.

FERMENT - AKTIV SURDEJ TIL BRØDBAGNING

Med Ferment kan du lave en bageklar og aktiv surdej på under 30 minutter. Surdejen kan erstatte gær og kan bruges til både rug-og hvededeje. Når du anvender Ferment – aktiv surdej, får du et ensartet resultat, høj brødkvalitet og en rund og moderat surdejssmag.

Surdejsbrød Ferment 1

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen