Transparent
Valsemøllen A/S
Helblanding fælles

Hvede
– og rugbrød med bagehjælpemidler

Bag og få et optimalt, ensartet resultat hver gang samtidig med, at du sparer tid og minimerer spild

BAGEHJÆLPEMIDLER TIL FAGFOLK

Let arbejdsgange og giv dit bagværk god holdbarhed over køl og frys og gør det nemmere at bage surdejsbrød, rugbrød og andet bagværk uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Valsemøllens serie af bagehjælpemidler, effektiviserer bagningen og aflaster dagligdagen i professionelle køkkener.

bagehjælpemidler 3

Tørrede surdeje til brødbagning

Med vores tørrede surdeje kan du nemt bage lækre surdejsbrød og smagfulde rugbrød uden at gå på kompromis med håndværk og smag. Du får alle de gode fordele og den karakteristiske lækre surdejssmag. Vores surdeje af basseret på traditionelle surdeje og derefter tørret og formalet til mel.

Nyhed til hvedebrød – Minus 18

Minus 18 er et stærkt og robust bagehjælpemiddel til hvededeje. Giver volumen og sprød skorpe og forlænger dejens holdbarhed over køl og frost i op til 3 uger, afhængig af brød og proces.

Minus 18 2

Nyhed til rugbrød – Rugsur, tørret surdej

Rugsur er en tørret rugsurdej til rugbrød fremstillet på en aktiv rugsurdej. Giver den rette syregrad og surdejssmag til brødet og sikrer et velsmagende, skærefast rugbrød med god holdbarhed.

Rugsur 5

Nyhed til hvedebrød – Tørret Økologisk Speltsurdej

Bag velsmagende hvedebrød med en karakteristisk smag af speltsurdej. Er baseret på en traditionel moderspeltsurdej, og giver god surdejssmag, en sprødere skorpe og bedre holdbarhed til brødet.

Surdejsbrød Økologisk Speltsur

Nyhed: Ferment – aktiv surdej til brødbagning

Få en genvej til det gode hvedebrød og rugbrød på surdej uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Giver en bageklar surdej på 15-30 min med ensartet resultat, høj brødkvalitet og en rund og moderat surdejssmag.

Ferment 12,5kg proces 4

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen