Transparent
Valsemøllen A/S
Surdejsbrød ferment øko speltsur 3

Tørret surdeje til brødbagning

Genvej til nemt at bage velsmagende økologiske surdejshvedebrød med Tørret Økologisk speltsurdej

Tørret surdej

Valsemøllens tørrede surdeje er fremstillet på traditionelle aktive modersurdej og er herefter tørret ind og formalet. Det giver dig de mange fordele fra den ægte surdej som smag og skorpe, men sparer dig arbejdet med at holde en surdej aktiv.

Surdejsboller krumme - øko speltsur

Nyhed til hvedebrød

- Tørret Økologisk Speltsurdej

Bag velsmagende hvedebrød med en karakteristisk smag af speltsurdej. Er baseret på en traditionel moderspeltsurdej, og giver god surdejssmag, en sprødere skorpe og bedre holdbarhed til brødet.

Surdejsbrød ferment øko speltsur 5

Sådan bruger du Tørret Økologisk Speltsurdej

Valsemøllen Tørret Økologisk Speltsurdej er inaktiv, og du skal derfor anvende gær for at få dit bagværk til at hæve. Vejledende dosering er 2-5 % af opskriftens melmængde svarerende til 20-50 g pr. kg mel. Dosering kan justeres efter, hvor markant en surdejssmag, du ønsker.

Tørret surdej til alt slags bagværk

Valsemøllen Tørret Økologisk Speltsurdej kan anvendes til alt slags bagværk som brød, boller, pizza og rugbrød, hvor du gerne vil have den karakteristiske surdejssmag, en sprødere skorpe og god holdbarhed.

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen