Transparent
Valsemøllen A/S
beatrice-ekenstierna-HUycyW6rsL0-unsplash

EN NYHED - FULD AF FORDELE! FERMENT - AKTIV SURDEJ.

Nu kan du lave en aktiv surdej på kun 15-30 minutter. Med vores nyhed Ferment – aktiv surdej til brødbagning får du en hurtig og fleksibel proces i køkkenet, uden at gå på kompromis med håndværk, smag og kvalitet. Tilmed har du intet spild. Surdejen kan erstatte gær og bruges til både hvede- og rugdeje. Få meget mere viden om alle fordelene ved at bage med Ferment er i vores bageunivers for fagfolk.

Ferment - aktiv surdej er mærket NaturAks® din garanti for, at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler.

Surdejsbrød ferment 9

Sådan anvender du ferment - aktiv surdej til brødbagning

Bland fermentmel og vand (30°C) i forholdet 1:1. Lad surdejen stå i 15-30 minutter for at aktivere den, hvorefter den er klar og skal bruges.

Fermentmel skal altid blandes med vand og aktiveres 15-30 minutter før anvendelse. Beregn altid mængden af fermentmel ud fra den melmængde, der indgår i opskriften.

Vejledende dosering er 5-10 % Ferment pr. kg mel, svarende til 50-100 g pr. kg mel. Dosering afhænger af opskrift, proces og ønsket liggetid/hævetid. Omregnet til færdig aktiv surdej (fermentmel + vand) svarer det til 100-200 g aktiv surdej pr. kg mel.

Ferment John

TIP: Fra klassisk franskbrød til surdejsbrød

Vil du med på surdejsbølgen – så prøv nyheden Ferment - aktiv surdej, hvor du nemt kan optimere dine brødopskrifter til lækre og velsmagende surdejsbrød ved at erstatte gær med aktiv surdej.

Trend holistisk sunhed1

FERMENT – AKTIV SURDEJ

Vi har samlet alt du skal vide om nyheden Ferment - aktiv surdej til brødbagning. Læs bl.a. mere om nyheden, find guides til anvendelse og fremgangsmåde samt få inspirerende opskrifter på klassisk surdejsbrød, italiensk surdejsbrød, rugbrød og bløddej alle bagt med Ferment – aktiv surdej.

Ferment Forside

Torben Bager

SURDEJSBRØD ER SUNDT FOR SJÆLEN

For Torben Bager, tidl. Michelinkok og nu chef for F&B hos en større kantine i København, handler det om balance, smag og et godt fundament. I Torbens øjne er surdej det helt perfekte fundament at bygge videre på. „Surdej som bærende element brillierer smagsmæssigt, nedbryder gluten, og gør mineraler og vitaminer tilgængelige. Den giver duft, smag, struktur og syre til et lækkert surdejsbrød, og så kan surdejen bruges på alverdens forskellige og alternative måder udover brød og boller“.

Få Torben Bagers opskrift på surdejsboller og alternativt brug af surdejen, hvor du bl.a. kan glæde dig til at prøve hans tempuradej, surdejschips og pizza-surdejssandwich.

SUF935-1

Allan Sinkbæk

Surdejsbrød i gastroovn

Allan Sinkbæk er en dygtig mesterbager, der excellerer i brugen af en gastroovn. Glæd dig til at finde opskrifter på forskellige typer grunddej og focaccia, alle udviklet med fokus på Ferment - Aktiv surdej

Surdejsboller Ferment Allan 2

NYHED: Bagehjælpemidler til bagværk for optimal smag og holdbarhed

Med vores nye serie af bagehjælpemidler får du en lang række fordele når du bager. Serien er pakket i håndterbare forpakninger á 1 kg og består af:

  • Minus 18 -bagenzym til hvededeje til køl eller frost.

  • Rugsur - tørret rugsurdej rugbrødsbagning.

  • Økologisk Speltsur - tørret speltsurdej til brødbagning.

Bagehjælpemidlerne giver bagværket bedre holdbarhed på køl og frys samt gør det nemt at bage surdejsbrød uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen