Transparent
Valsemøllen A/S
Valsemøllen-bag-brødet-selv-1920x450

Bag brødet selv
– nemt og fuld af fordele

Bag brødet selv med Valsemøllen

Der er mange fordele ved at bage brødet selv, og med Valsemøllen som samarbejdspartner får du afgang til et stort sortiment af dansk og økologisk mel og melblandinger. Vi sammensætter de bedste råvarer - altid med mennesker og miljø øverst på dagsordenen, og vi lægger stor vægt på at bruge dansk korn efter vores unikke NAturAks-koncept - din garanti for, at kornet er dyrket tæt på dig og uden brug af stråforkortere og round-up.

Vi har blandet de bedste råvarer for dig

Du kan vælge mellem flere forskellige slags melblandinger – fra helblandinger til forblandinger. Vi tilbyder også et stort udvalg af økologisk mel og melblandinger. Med vores helblandingerne skal du blot tilsætte vand og gær, da vi har sikret den rigtige afvejning og styring af surdej, som giver den bedste smag og det samme gode resultat – hver gang. Forblandinger giver dig derimod mulighed for at sætte dit eget præg på bagværket. En forblanding består af fx surdej, kerner og lidt mel, men her kan du selv tilsætte størstedelen af melet, og dermed også bestemme, om det fx skal være dansk, økologisk eller fuldkornsmel.

Hvad betyder 100/0, 50/50, 30/70

Tallene i slutningen af Valsemøllens produktnavne angiver, hvor stor en anden af ingredienserne til det færdige brød, blandingerne indeholder. 100/0 betyder fx, at du bager med en 100% melblanding, hvor du ikke selv skal tilsætte noget mel, mens 50/50 angiver, at du selv skal tilsætte de resterende 50% mel efter eget valg.

Valsemøllen Bag-brødet-selv bager

Gratis e-bagehæfte til det professionelle køkken

Download vores bageguide med faglig bageviden, opskrifter og inspiration lige til at bruge i jeres køkken. Følg vores enkle bageguide og opnå det HELT perfekte resultat HVER gang.

Valsemøllen bag-brødet-selv lead-ad

Her bager vi brødet selv

Friskbagt bagværk spiller en vigtig rolle i frokosten og aftensmaden hos Plejecenter Sølund i København, der dagligt bespiser op mod 250 personer. Med fokus på god, velsmagende og overvejende økologisk ’mormormad’ med et tvist laves langt det meste af maden fra bunden – inkl. alt brød og kager.

Koldhævning er en af de allervigtigste ingredienser for at lykkes med hjemmebagt brød hver dag i et køkken med høj aktivitet. Derudover lægger man i køkkenet stor vægt på få gode grundopskrifter, som kan varieres med forskellige frø og kerner, dekoration og former. Det giver plads til både kreativitet og håndværk i en travl hverdag – noget som både de ansatte og beboerne værdsætter.

Marie Louise Schou Hendriksen fra Plejecenter Sølund fortæller hvilken rolle friskbagt bagværk gør i hendes hverdag.

Der er mange fordele ved at bage selv

Først og fremmest handler det om smag. Og bedre økonomi, mere kvalitet samt øget fokus på bæredygtighed. Med Valsemøllens melserier og melblandinger får du et produkt, der indeholder gode, udvalgte råvarer.

Professionel sparring til professionelle køkkener

Vores dygtige udviklingsbagere udvikler hele tiden nye, innovative produkter og opskrifter, der imødekommer tidens madtrends. Derfor står vi også klar med sparring, bagekurser og inspirerende opskrifter til dig - fagfolk for fagfolk.

Capture One Session34378

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen