Transparent
Valsemøllen A/S
Gulerodsbrød Basis rugbrød mørk

Bag godt rugbrød nemt med helblanding

Valsemøllens rugbrødshelblandinger gør det nemt for dig at forny og bage et bredt og lækkert sortiment af rugbrød på dansk rug.

5 SKARPE FORDELE MED RUGBRØDS HELBLANDINGER

#1 DANSK RUG

Hos Valsemøllen arbejder vi med øje for høj kvalitet og omtanke for vores omgivelser. Derfor indeholder alle vores rugbrødshelblandinger dansk rug. Vælg mellem Dansk NaturAks og Dansk økologi.

#2 MINIMER ARBEJDSTIMER

I en tid med mangel på arbejdskraft i branchen er Valsemøllens rugbrødshelblandinger løsningen for dig, der ønsker at spare på både timer og hænder i bageriet. Med en rugbrødshelblanding er forarbejdet gjort, så du kan koncentrere dig om det gode håndværk.

#3 VI HAR GJORT DET NEMT

Vi har klaret iblødsætning af kerner, så du kun skal tilsætte vand og gær. Med få ingredienser sparer du afvejninger, hvilket også sparer dig tid.


#4 SAMME ENS RESULTAT – HVER GANG

Med fokus på kvalitet, blødhed, udseende og bløde kerner har vi gjort det nemt for dig at bage et godt kvalitetsrugbrød. Vores danske rug kombineret med en god surdej giver dig sikkerhed for en god, mild og syrnet rugbrødsmag – hver gang.


#5 SMART BAGNING – VELEGNET TIL KØL OG FROST

Valsemøllens rugbrødshelblandinger er velegnet til både køl og frost. Det betyder, at du kan gøre dine deje klar til bagning flere dage i forvejen. Har du brug for at lave rugbrød i en fart, kan du omvendt også bage vores rugbrødshelblandinger på under 3 timer.


Rugbrødsblandinger teaser billeder

Opskriftshæfte til rugbrød med dansk rug

Bag nemme rugbrød hurtigt med for- og helblandinger på dansk rug. Bag dem som dine egne signaturbrød eller ud fra vores opskrifter. Med vores rugbrødsblandinger er du sikret et godt resultat – hver gang. Få inspiration, opskrifter og de vigtigste tips lige her.

rugbrødsfolder mockup

Nyhed - Rug Gourmet 100/0

Prøv vores nyhed Rug Gourmet 100/0 NaturAks® – et kernerigt rugbrød med ekstra store kerner, der indeholder puffede durumhvedekerner for god saftighed og et dejligt rustikt bid i rugbrødet. Holder sig frisk længe og har god holdbarhed

rug gourmet bag med dansk mel

DELISOFT – EN BLANDING, MANGE MULIGHEDER

Delisoft 100/0 NaturAks® er et blødt og saftigt rugbrød med en moderat mængde kerner. Brødet har lang holdbarhed og er friskt længe. Brug samme opskrift med Delisoft 100/0 til mange forskellige typer rugbrød. Sæt dit eget præg på rugbrødet ved at tilsætte gulerødder, chiafrø, græskarkerner eller noget helt fjerde.

BASIS RUGBRØD MØRK 20/80 NATURAKS® – FORBLANDING TIL RUGBRØD

Forblandingen er optimerert, så vi sikrer det rette syreindhold i rugbrødet, og så du får et mere saftigt rugbrød nemt at udskære.

Forholdet er 20/80, og det betyder, at du skal anvende 20% af Basis Rugbrød Mørk (dosering: 300 g pr. liter) og 80% andet tørstof – fx andre meltyper, kerner, frø eller flager. Det giver dig mulighed for at bage et bredt udvalg af rugbrød baseret på samme blanding.

Basis Rugbrød Mørk 20/80 NaturAks® er formalet CO2e neutralt via grøn strøm og klimakompensation på vores egne møller i Danmark.

Sønderjysk rugbrød Basis rugbrød mørk krumme

Brug rugbrødsblandinger til søde rugsnacks

Prøv vores rugsnacks, hvor du kan sætte dit personlige præg på de små snacks ved at tilsætte chokolade, tranebær, nødder og meget mere.

rugsnack med kanel chokolade og mandel 1

SÅDAN OPNÅR DU SAFTIGE RUGBRØD I EN UGE

Se med når udviklingsbager, Erik Olsen, deler bagehacks til at få saftige rugbrød i en uge. Vil du have flere bagehacks og -tips? Hop over til vores bageunivers for fagfolk og få et gratis online bagekursus og lær meget mere om at få succes med rugbrød.

Valsemøllen Dansk NaturAks®

DANSK MEL - DYRKET, HØSTET OG MALET I DANMARK

Med vores serie Valsemøllen NaturAks® får du for- og helblandinger til rugbrød på dansk rug. NaturAks® er et kvalitetsstempel fra Valsemøllen til fagfolk i bageri og køkken. Det er din garanti for, at kornet er dyrket, høstet og malet i Danmark uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up. Vi formaler kornet CO2e neutralt på vores danske møller via grøn energi og klimakompensation

post5

Valsemøllen Signatur®

Økologi er grundstenen i godt bagværk. Med vores serie Valsemøllen Signatur® får du et stort sortiment af dansk og økologisk mel, gryn, specialmel og melblandinger, der sikrer gode bagerutiner og lækkert, vellykket bagværk – hver gang. Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, der er dyrket af danske landmænd, så du kan dyrke den gode smag.

Stort økologisk udvalg Hos Valsemøllen mener vi, at det skal være nemt at bage friskbagt, økologisk bagværk, så du altid har mulighed for at servere et spændende og afvekslende sortiment. Derfor har vi også i Valsemøllen Signatur® et stort udvalg af færdigblandede rugbrødsblandinger og grundblandinger, der gør det muligt at bage mange forskellige brødvarianter – mørke og lyse – med udgangspunkt i én og samme dej.

CO2e neutral formaling

Valsemøllen går forrest med fokus på den bæredygtige udvikling, specielt når det kommer til vores egen del af værdikæden. Derfor er Valsemøllens egne produktserier som NaturAks® og Signatur® klimaneutralt formalet via grøn energi og klimakompensation.

Valsemøllen er Danmarks største mølle, og når vi maler korn til mel og havregryn på vores tre danske møller udleder det CO2e. Gennem de senere år har vi derfor arbejdet målrettet med at reducere drivhusgasserne i vores produktion med fokus på mere energieffektive maskiner, mindre spild, dansk korn og kortere transporter.

Mad 12

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen