Transparent
Valsemøllen A/S
Cover delisoft

Delisoft Rugbrød - et rugbrød med mange muligheder

Prøv vores nyhed Delisoft 100/0 NaturAks - er et blødt og saftigt rugbrød med en moderat mængde kerner, der har en lang friskholdning og holdbarhed.

Med vores helblanding er du sikker på den samme gode kvalitet – hver gang. Samtidig er den nem at arbejde med, da der kun skal tilsættes vand og gær. I helblandingerne har vi sikret den rigtige afvejning og styring af rugbrødssur, som giver den bedste smag og en større bagesikkerhed. Samtidig giver en helblanding dig mulighed for at bage rugbrød på under tre timer - fra du går i gang, til du står med et friskbagt rugbrød.

Delisoft 100/0 er mærket Dansk Mel og Valsemøllens NaturAks®, hvilket betyder, at du får et produkt af ekstra god kvalitet, dyrket høstet og malet i Danmark.

Sæt dit præg på Delisoft Rugbrød 100/0

Med vores Delisoft 100/0 har vi sørget for, at du med samme opskrift kan lave forskellige typer rugbrød. Du kan sætte dit personlige præg på dit rugbrød ved at tilsætte gulerødder, chiafrø, græskarkerner eller noget helt fjerde.


delisoft graskar 1D redigeret

DOWNLOAD Rugbrøds OPSKRIFTSHÆFTE

Bag hurtigt nemme og danske rugbrød med for- og helblandinger. Bag dem som dine egne signaturbrød eller ud fra vores opskrifter. Med vores rugbrødsblandinger er du sikret et godt resultat - hver gang. Få god inspiration, opskrifter og de vigtigste tips lige her.rugbrødsfolder mockup

5 SKARPE FORDELE MED RUGBRØDS HELBLANDINGER

#1 DANSK RUG OG ØKOLOGI

Hos Valsemøllen arbejder vi med øje for høj kvalitet og omtanke for vores omgivelser. Derfor indeholder alle vores rugbrødshelblandinger dansk rug. Vælg mellem økologi eller konventionel. Vi har et stort økologisk udvalg til dig, som vil have mere økologisk bagværk.

#2 MINIMER ARBEJDSTIMER

I en tid med mangel på arbejdskraft i branchen er Valsemøllens rugbrødshelblandinger løsningen for dig, der ønsker at spare på både timer og hænder i bageriet. Med en rugbrødshelblanding er forarbejdet gjort, så du kan koncentrere dig om det gode håndværk.

#3 VI HAR GJORT DET NEMT

Vi har klaret iblødsætning af kerner, så du kun skal tilsætte vand og gær. Med få ingredienser sparer du afvejninger, hvilket også sparer dig tid.


#4 SAMME ENS RESULTAT – HVER GANG

Med fokus på kvalitet, blødhed, udseende og bløde kerner har vi gjort det nemt for dig at bage et godt kvalitetsrugbrød. Vores danske rug kombineret med en god surdej giver dig sikkerhed for en god, mild og syrnet rugbrødsmag – hver gang.


#5 SMART BAGNING – VELEGNET TIL KØL OG FROST

Valsemøllens rugbrødshelblandinger er velegnet til både køl og frost. Det betyder, at du kan gøre dine deje klar til bagning flere dage i forvejen. Har du brug for at lave rugbrød i en fart, kan du omvendt også bage vores rugbrødshelblandinger på under 3 timer.

Capture One Session34476

TIP: rugbrød over frost og køl

Rugbrød over køl:

 • Dejen æltes som normalt – med dejtemperatur på 28-30°C.

 • Stilles på køl (5°C) tildækket.

 • Dagen efter tempereres rugbrødene til en kernetemperatur på ca. 15°C – stadig tildækket.

 • Hæves i raskeskab om nødvendigt.

 • Bagetemperatur og bagetid som normalt.

Rugbrød over frost:

 • Dejen æltes som normalt – med dejtemperatur på 28-30°C.

 • Stilles på frost (-18°C) tildækket.

 • Stilles på køl (5°C) tildækket til dagen før rugbrødene skal bages.

 • Dagen efter tempereres brødene i bageriet til en kernetemperatur på ca. 15°C – stadig tildækket.

 • Hæves i raskeskab om nødvendigt.

 • Bagetemperatur og bagetid som normalt.

Smart bagning web1

Dansk mel - dyrket, høstet og malet i Danmark

Det gode bagværk kræver de bedste råvarer. Med vores brede udvalg af dansk mel, kan du være sikker på, at du får bagestærkt og gennemtestet mel og blandinger, der sikrer gode bagerutiner og lækkert, vellykket bagværk – hver gang. Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, så du kan dyrke bagerhåndværket og den gode smag.

Dansk NaturAks® er et kvalitetsstempel fra Valsemøllen til dig som håndværksbager og madprofessionel. Det er din garanti for, at kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler som round-up.

Landmand skærmprint

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen