Transparent
Valsemøllen A/S
rug goument med ol 3

NYHED - RUG GOURMET 100/0

Prøv vores nyhed Rug Gourmet 100/0 NaturAks - et kernerigt rugbrød med ekstra store kerner, der indeholder puffede durumhvedekerner for god saftighed og dejligt rustikt bid i rugbrødet. Holder sig frisk længe og har god holdbarhed.

Med vores helblanding er du sikker på den samme gode kvalitet – hver gang. Samtidig er den nem at arbejde med, da der kun skal tilsættes vand og gær. I helblandingerne har vi sikret den rigtige afvejning og styring af rugbrødssur, som giver den bedste smag og en større bagesikkerhed. Samtidig giver en helblanding dig mulighed for at bage rugbrød på under tre timer - fra du går i gang, til du står med et friskbagt rugbrød.

Rug Gourmet 100/0 er mærket Dansk Mel og Valsemøllens NaturAks®, hvilket betyder, at du får et produkt af ekstra god kvalitet, dyrket høstet og malet i Danmark.

rug gourmet bag med dansk mel

GRIB IDEEN – GØR DIT RUGBRØD LOKALT

“Støt lokalt” er på kort tid blevet en mega trend. Forbrugerne elsker at gøre en god gerning – særligt når det gælder deres eget lokaltområde, men også deres eget land. Ved at kombinere danske råvarer med lokale ingredienser, ser vi muligheden for, at du kan skabe positiv opmærksomhed og øge salget i din butik.

Grib idéen: Ligger dit bageri f.eks. på Fanø, kan du tilsætte øl fra Fanø bryghus til dit Rug Gourmet og kalde brødet Fanø Gourmet etc. Husk at fortælle den gode historie til dine kunder. Vi glæder os til at følge med i, hvad du finder på. Inspirer dine kollegaer rundt omkring i Danmark og del det med os.

TIP: Øl i rugbrød bidrager både til smag og karakter. Smagen kommer an på den øltype, man vælger at bruge. Sødlige noter passer fx sammen med rugens dybe kornsmag samt den søde og bitre smag. Bruger du en mørk øl, bidrager det til farve og giver rugbrødet en rund smag.

rug goument lokal ol 4

BRUG RUG GOURMET 100/0 TIL SØDE RUGSNACKS

Prøv vores rugsnacks, hvor du kan sætte dit personlige præg på de små snacks ved at tilsætte chokolade, tranebær, nødder og meget mere.

rugsnack med kanel chokolade og mandel 1

DOWNLOAD Rugbrøds OPSKRIFTSHÆFTE

Bag hurtigt nemme og danske rugbrød med for- og helblandinger. Bag dem som dine egne signaturbrød eller ud fra vores opskrifter. Med vores rugbrødsblandinger er du sikret et godt resultat - hver gang. Få god inspiration, opskrifter og de vigtigste tips lige her.rugbrødsfolder mockup

5 SKARPE FORDELE MED RUGBRØDS HELBLANDINGER

#1 DANSK RUG OG ØKOLOGI

Hos Valsemøllen arbejder vi med øje for høj kvalitet og omtanke for vores omgivelser. Derfor indeholder alle vores rugbrødshelblandinger dansk rug. Vælg mellem økologi eller konventionel. Vi har et stort økologisk udvalg til dig, som vil have mere økologisk bagværk.

#2 MINIMER ARBEJDSTIMER

I en tid med mangel på arbejdskraft i branchen er Valsemøllens rugbrødshelblandinger løsningen for dig, der ønsker at spare på både timer og hænder i bageriet. Med en rugbrødshelblanding er forarbejdet gjort, så du kan koncentrere dig om det gode håndværk.

#3 VI HAR GJORT DET NEMT

Vi har klaret iblødsætning af kerner, så du kun skal tilsætte vand og gær. Med få ingredienser sparer du afvejninger, hvilket også sparer dig tid.


#4 SAMME ENS RESULTAT – HVER GANG

Med fokus på kvalitet, blødhed, udseende og bløde kerner har vi gjort det nemt for dig at bage et godt kvalitetsrugbrød. Vores danske rug kombineret med en god surdej giver dig sikkerhed for en god, mild og syrnet rugbrødsmag – hver gang.


#5 SMART BAGNING – VELEGNET TIL KØL OG FROST

Valsemøllens rugbrødshelblandinger er velegnet til både køl og frost. Det betyder, at du kan gøre dine deje klar til bagning flere dage i forvejen. Har du brug for at lave rugbrød i en fart, kan du omvendt også bage vores rugbrødshelblandinger på under 3 timer.

Capture One Session34476

TIP: rugbrød over frost og køl

Rugbrød over køl:

 • Dejen æltes som normalt – med dejtemperatur på 28-30°C.

 • Stilles på køl (5°C) tildækket.

 • Dagen efter tempereres rugbrødene til en kernetemperatur på ca. 15°C – stadig tildækket.

 • Hæves i raskeskab om nødvendigt.

 • Bagetemperatur og bagetid som normalt.

Rugbrød over frost:

 • Dejen æltes som normalt – med dejtemperatur på 28-30°C.

 • Stilles på frost (-18°C) tildækket.

 • Stilles på køl (5°C) tildækket til dagen før rugbrødene skal bages.

 • Dagen efter tempereres brødene i bageriet til en kernetemperatur på ca. 15°C – stadig tildækket.

 • Hæves i raskeskab om nødvendigt.

 • Bagetemperatur og bagetid som normalt.

Smart bagning web1

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen