Transparent
Valsemøllen A/S
small-default

Ny inspiration til friskbagte italienske surdejsbrød i særklasse

Baguette i kurv italiensk Basis Hvedesur

Filone, panini, focaccia, pane piatto, foglio og pizza, nu skruer vi helt op for sommerinspiration til italiensk brødkultur i de professionelle køkkener, fagfolk til fagfolk. Med ny inspiration, opskrifter og bagehacks og et nyt online bagekursus for fagfolk vejleder vi til bedre økologisk bagværk.

Vi går sommeren i møde, og derfor sætter vi fokus på økologisk italiensk surdejsbrød og -bagværk, der smager af sommer og fuldender sommerens menuer i de professionelle køkkener.

“Italiensk brød smager fuldstændig fantastisk. Vi vil gerne inspirere fagfolk til at blive fortrolige med håndværket bag italiensk surdejdsbrød og til at bage mere bagværk i de professionelle køkkener. Samtidig håber vi, at vi med vores sortiment af italiensk inspirerede økologiske meltyper og blandinger kan inspirere til at løfte økologiprocenten,”siger Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, marketingschef for B2B hos Valsemøllen.

Sommerkampagnen sætter særligt fokus på de økologiske italiensk inspirerede produkter som fx Valsemøllens helblanding Øko Tosca Farina, der gør det nemt at bage rustikke italienske surdejsbrød med fantastisk smag, sprød skorpe og en flot åben krumme.

Nyt online bagekursus og opskrifter på 12 italienske brød

Vores ambition er, at kunderne lykkes med bagværket, hver gang. Derfor har vi udviklet ‘Bageunivers for fagfolk’, hvor man kan gå på opdagelse og få faglig inspiration, opskrifter, de vigtigste tips og hacks og spændende bagekurser. Med sommerens fokus på italiensk surdejsbrød tilbydes et nyt online bagekursus, hvor vores udviklingbager Erik trin for trin underviser i, hvordan man med én grunddej kan bage mange forskellige lækre økologiske italienske surdejsbrød.

Vi har udgivet 12 brødopskrifter på gode italienske kendinge som bl.a. filone, panini, focaccia, pane piatto, foglio og pizza. Surdejen til italienske brød er mere mild, end vi kender fra de nordiske surdejsbrød, så det passer godt til sommerens retter og menuer.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen