Transparent
Valsemøllen A/S
small-default

Succes med økologisk rugbrød i det professionelle køkken

900g rugbroed 5

Det skal være nemt og tidseffektivt at skrue op for økologi i de professionelle køkkener. Derfor sætter Valsemøllen nu fuldt fokus på grundstenen i dansk brødkultur, rugbrød. Med økologiske produktserier på rug dyrket, høstet og malet i Danmark og lanceringen af nyt bagekursus, bagehacks og opskrifter vejleder Valsemøllen fagfolk til at få succes med økologiske rugbrød i et travlt køkken.

Faglig ekspertise og vejledning kombineret med et bredt økologisk sortiment er Valsemøllens opskrift på at gøre det nemmere for fagfolk i de professionelle køkkener at skrue op for økologien med friskbagt, økologisk bagværk. Nu sætter møllen et særligt fokus på økologisk rugbrød.

“Vi vil gerne slå et slag for dansk brødkulturs ukronede stjerne og samtidigt gøre det endnu nemmere at skrue op for økologiprocenten, håndtere økologiregnskaber og bage gode økologiske rugbrød til mange. Økologi er grundstenen i godt bagværk og rugbrød er bare en unægtelig kilde til også at få mere fuldkorn og flere klimavenlige måltider, “ siger Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, marketingchef for B2B hos Valsemøllen, kok og Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed.

Økologisk og friskbagt fra bunden

Valsemøllens fagfolk har udviklet den økologiske produktserie Valsemøllen Signatur® med et stort udvalg af af alt fra stenformalet rugmel, rugkerner, gryn og flager til færdigblandede rugbrødsblandinger og grundblandinger på rug dyrket, høstet og malet i Danmark.

“Med Valsemøllens brødblandinger er det muligt at bage mange forskellige brødvarianter med udgangspunkt i én og samme dej, og opnå samme resultat hver gang. Vi har gjort alt forarbejdet, så man kan spare tid og på under tre timer få et lækkert brød, eller man kan koldhæve det under længere tid. Begge dele uden at gå på kompromis med håndværket,” fortæller Lisbeth.

Valsemøllen lancerer nu nyt online bagekursus, opskrifter og bagehacks med fokus på økologisk rugbrød. Find ‘Få succes med økologisk rugbrød’ i Valsemøllens bageunivers for fagfolk her.

https://www.valsemollen.com/foodservice/bageunivers/

For yderligere information kontakt

Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, marketingchef for B2B hos Valsemøllen, 41628154, lwa@valsemollen.dk

Fakta om Valsemøllen

Valsemøllen er for dem, der går op i kvalitet, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning.

Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Vi producerer kvalitetsprodukter af dansk korn og bælgfrugter på vores egne møller i Esbjerg, Køge og Svendborg.

Med mere end 120 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter til både bageri, detailhandel, industri og foodservice.

‘Bageunivers for fagfolk’ kan tilgås via valsemollen.com. For flere råd og tips kan man skrive sig på til nyhedsbrevet eller følge Valsemøllen for Fagfolk på Facebook, Instagram og Youtube.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen