Transparent
Valsemøllen A/S
small-default

Grødbrød - saftigt bagværk med fuldkorn og økologi

Valemoellen Groedbroed forside 02
Masser af smag, god holdbarhed, økologi og fuldkorn. Grødbrød er nemt i et travlt professionelt køkken og kan varieres til et væld af forskelligt bagværk. Valsemøllen sætter fokus på Grødbrød og økologisk dansk mel med opskrifter, et nyt online bagekursus, bagehacks og inspiration i Valsemøllens bageunivers for fagfolk.

Tilbage fra sommerferie. Ny inspiration til fagfolk i de professionelle køkkener venter. Valsemøllen for fagfolk sætter nu fuld fokus på inspiration til at bage nemmeGrødbrød med saftig krumme og masser af smag. Grødbrød kan bages hele året, men med høsten rundt om hjørnet vil Valsemøllen slå et slag for at inspirere flere fagfolk til at bage med dansk økologisk mel i de professionelle køkkener.

“Grød er en del af vores madkultur, derfor tager vores Grødbrød afsæt i gamle bageopskrifter, hvor man brugte grødrester i brødbagningen. Det øger mængden af væske i brødet og gør det blødt og lækkert, og sikrer, at det holder sig frisk længe. Samtidig giver grødblandingen også til en mild og rund brødsmag, “ siger udviklingschef Lars Eriksen.

Grødboller, fuldkornsbrød og søde snacks

Til Grødbrød har Valsemøllen udviklet forblandingen Grødbrød 30/70 NaturAks® et fuldkornsholdigt koncentrat med bl.a. havre, byg, rug og surdej, der gør det nemt at bage mange forskellige grødbrød med særlig god saftighed og holdbarhed.

Grødbrød 30/70 er mærket med Valsemøllens NaturAks®, hvor landbrug er håndplukket og kornet kvalitetssikret og dyrket uden brug af stråforkorter og roundup. Forblandingen gør det nemt at tilføje mel efter eget valg fx danske og økologiske meltyper.

Til inspiration har Valsemøllen udgivet et opskriftshæfte med opskrifterne på grunddej til Grødbrød og på rustikke grødboller, fuldkornsboller, baguettes og søde brødsnacks.

Sammen om godt bagværk, vil du være med? Sådan opfordrer Valsemøllen til at bruge bageuniverset for fagfolk udviklet til at styrke fagfolk i professionelle køkkener i at bage. Der er inspiration til både garvede og nybegyndere. Få et gratis bagekursus, inspiration, opskrifter, de vigtigste tips og bagehacks på Grødbrød lige her.

For yderligere information kontakt

Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, marketingchef for B2B hos Valsemøllen, 41628154, lwa@valsemollen.dk

Fakta om Valsemøllen

Valsemøllen er for dem, der går op i kvalitet, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning.

Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Vi producerer kvalitetsprodukter af dansk korn og bælgfrugter på vores egne møller i Esbjerg, Køge og Svendborg.

Med mere end 120 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter til både bageri, detailhandel, industri og foodservice.

‘Bageunivers for fagfolk’ kan tilgås via valsemollen.com. For flere råd og tips kan man skrive sig på til nyhedsbrevet eller følge Valsemøllen for Fagfolk på Facebook, Instagram og Youtube.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen