Transparent
Valsemøllen A/S
small-default

Typiske fejl du kan undgå

SÅDAN BAGER DU ENDNU BEDRE BRØD


På denne side giver vi dig en oversigt over de mest almindelige problemer, når det kommer til at bage rugbrød og hvedebrød – både årsager og løsninger. Vores erfaring siger os, at du kommer langt, hvis du følger opskriften nøje i forhold til korrekt afvejning af ingredienser, dej- og ovntemperatur.

SÅDAN BAGER DU ENDNU BEDRE hvedebrød

Se vores oversigt over de mest almindelige problemer, når det kommer til at bage hvedebrød – både årsager og løsninger. Vores erfaring siger os, at du kommer langt, hvis du følger opskriften nøje i forhold til korrekt afvejning af ingredienser, dej- og ovntemperatur.hvedebrød - de mest almindelige problemer

Sådan bager du endnu bedre rugbrød

Se vores oversigt over de mest almindelige problemer, når det kommer til at bage rugbrød – både årsager og løsninger. Vores erfaring siger os, at du kommer langt, hvis du følger opskriften nøje i forhold til korrekt afvejning af ingredienser, dej- og ovntemperatur.

Skærmbillede 2023-08-11 112046

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen