Transparent
Valsemøllen A/S
small-default

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen om en middag for 4 på Restaurant Panorama Mad & Vin løber fra uge 11 til uge 12 2024 fra d. 17. marts 2024 til den 19. marts 2024. Præmien indeholder et gavekort til en middag for 4 på Restaurant Panorama Mad & Vin i Silkeborg til en værdi af 5.000 kr.

Vinderen findes ved lodtrækning onsdag d. 20. marts 2024 og kontaktes direkte via den oplyste e-mail. Hører Valsemøllen A/S ikke fra vinderen i løbet af 14 dage fra afsendelse af besked om gevinsten, bortfalder retten til præmien. Valsemøllen A/S forbeholder sig ret til at offentliggøre navne på vinderen af hovedpræmien på valsemøllen.com og i andre medier, som Valsemøllen A/S anvender. Ansatte hos Valsemøllen A/S og deres husstande må ikke deltage i konkurrencerne. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Deltager accepterer ved deltagelse i en konkurrence hos Valsemøllen AS ovennævnte konkurrenceregler.

Samtykkeerklæring

Når du samtykker, giver du Valsemøllen A/S lov til at sende dig e-mails om nye produkter, tilbud, kampagner, konkurrencer og andet markedsføring. Vi gemmer oplysninger om dig, såsom dit navn og din mailadresse. Valsemøllen A/S er dataansvarlig for dine personoplysninger, og vi videregiver ikke din e-mailadresse til andre. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at trykke ”frameld/unsubscibe” i de nyhedsbreve, som du modtager fra os.

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen