Transparent
Valsemøllen A/S
Trifli med rugbrødscrunch

Trifli med rugbrødscrunch

Et sødt madspildstip. Giv rugbrødsresterne nyt og velsmagende liv med denne lækre trifli med rugbrødsgrunch. I denne opskrift på trifli med rugbrødscrunch er triflien lavet på søde sommerbær og med en rugbrødscrumble.

Opskrift / Ingredienser


Antal: 12 portioner

Bærkompot

1500 g Frosne bær (valgfri)
120 g Rørsukker
1 stk. Vaniljestang
3 spsk. Citronsaft

Rugbrødscrunch

600 g Daggammelt rugbrød
150 g Mandler, ristede
150 g Rørsukker
12 stk. Makroner
Salt

Creme

500 ml Piskefløde
200 g Mascarpone
4 tsk. Vaniljepulver
6 spsk. Rørsukker

Fremgangsmåde


Bærkompot

Optø bær og kom dem i en gryde med sukker, kornene fra en vaniljestang og vaniljestangen. Kog det kort op og lad det simre i 30 minutter ved middelvarme. Smag til med citronsaft og evt. mere sukker efter behov. Lad kompotten køle af.

Rugbrødscrunch:

Tænd ovnen på 180°C varmluft. Blend rugbrød, mandler, sukker og salt. Kør til det er groft blendet. Fordel på en beklædt bageplade og bag i ca. 15-20 minutter til det er helt sprødt – vend det rundt undervejs. Hold øje. Lad rugbrødscrunchen afkøle og vend med knuste makroner.

Creme:

Rør fløde med mascarpone til en jævn masse. Rør vanilje og rørsukker i. Pisk det hurtigt sammen, så du får en luftig creme.

Anret i portionsglas. Kom kompot i bunden, dernæst rugbrødscrunch og så creme. Gentag. Pynt af med friske bær, skovsyre eller mynte og server din trifli med rugbrødscrunch.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen

    Her er hvad vi fandt til dig

    Gør din søgning mere præcis ved at anvende filtre.