Transparent
Valsemøllen A/S

Grødbrød med saftig krumme og masser af smag

Server lækre Grødbrød og kombiner masser af smag, god holdbarhed, økologi og fuldkorn nemt i dit professionelle køkken. Få et gratis bagekursus, inspiration, opskrifter, de vigtigste tips og bagehacks lige her på siden.

Tag dit online bagekursus

Server lækre Grødbrød og kombiner masser af smag, god holdbarhed, økologi og fuldkorn nemt i dit professionelle køkken

Få tips og nyttige bagehacks fra vores fagfolk

Trin for trin lærer vores fagfolk dig, hvordan du med en grunddej bager mange forskellige lækre grødbrød, varierer grunddejen til et væld af forskelligt bagværk og gør brød klar til afbagning.

Bløde grødbrød med saftige krumme

Se med når Erik Olsen fortæller om tips og tricks til hvordan du serverer lækre grødbrød og kombiner masser af smag, god holdbarhed, økologi og fuldkorn nemt i dit professionelle køkken.

Søde snackboller, der kan variereres i uendelighed

Se med når Erik Olsen fortæller om tips og tricks til hvordan du nemt bager søde snackboller, der kan varieres i en uendelighed ved at udskifte fyldet.

Bag med forblanding Grødbrød 30/70 NaturAks

Grødbrød er en forblanding, der gør det nemt at bage grødbrød med masser af smag, god holdbarhed, økologi og fuldkorn. Grødbrød kan varieres til et væld af forskelligt bagværk. Få opskrifterne på grunddej til grødbrød og bag rustikke grødboller, baguettes, fuldkornsboller, søde brødsnacks m.m.

Opskriftshæfte til saftige Grødbrød

Masser af smag, god holdbarhed, økologi og fuldkorn. Grødbrød kan varieres til et væld af forskelligt bagværk. Få opskrifterne på grunddej til grødbrød og bag rustikke grødboller, baguettes, fuldkornsboller, søde brødsnacks m.m.

Byggroedbroed foto web-5-

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen