Transparent
Valsemøllen A/S
Familie 1

ØKOLOGISKE FRØ OG KERNER

Tilsæt kerner i eller oven på dit bagværk, drys med frø og kerner på salaten eller tilføj frø i grøden og få flere fiberrige og proteinrige måltider – på den nemme måde. Velbekomme.

Familie 2

Vi har valgt til, så du kan sortere fra

Vores emballager skal først og fremmest passe på dine råvarer – og så skal de kunne sorteres bagefter. Derfor kommer vores nye økologiske frø og kerner-serie i en 100% naturlig genanvendelig emballage, hvor vi har sparet 25% plastik væk. Vi går nemlig gerne forrest, når det kommer til en mere bæredygtig, og på sigt, klimaneutral værdikæde fra jord til bord.

100- genanvendelig

LAV SPRØDE KNÆKBRØD MED MALTMEL OG TØRRET SURDEJ

De er både nemme at bage og smager skønt. Det bliver næsten ikke nemmere at bage gode økologiske knækbrød, og når du bager knækbrød med maltmel og surdej, får du knækbrød med god smag og masser af sprødhed.


Maltmel knaekbroed 01

Rugkernesalat

Korn er en vigtig kilde til sundere og mere klimavenlige måltider. Lav sprøde, grønne og lækre salater, og brug rugkerner i retterne, det gør også salaterne mere mættende. Prøv vores rugkernesalat med bagte cherrytomater, feta og rucola.Foodservice-07

Pastasalat med kylling og rød solsikkepesto

Lav en nem pastasalat med kylling og rød solsikkepesto til menuen. En god ret, som passer perfekt til buffeten. Opskriften er nem og hurtig, og kræver ikke for meget tid i køkkenet, hvis du er tidspresset.

Pastasalat-med-solsikkepesto-8-1140x490

BAG LÆKRE OG SVAMPEDE RØDBEDEBRUD

De er perfekte som mættende tilbehør til buffeten. Vi har tilsat revet rødbede, der giver bollerne en flot rødlig farve og masser af saftighed, men du kan også sagtens bruge andre grøntsager, som du har tilovers fra dagen før.


NYE-02

ASIATISK SALAT MED NUDLER OG HJEMMELAVET GOMADRESSING

Gå i det asiatiske tema, og prøv denne opskrift på asiatisk salat med gomadressing. Opskriften får dine gæsters smagssanser hele vejen til Asien med nudler, de sprøde grøntsager, koriander og en god hjemmelavet gomadressing.Asiatisk salat

Pirogger med quinoa, spinat og feta

Genopdag de klassiske pirogger med lækkert og velsmagende fyld af kerner og forskelligt grønt. I samarbejde med Maria Charlotte, detailambassadør for Valsemøllen, opskriftsudvikler og PB i Ernæring og Sundhed, har vi udviklet en opskrift på pirogger med quinoa, spinat og feta.

Valsemøllen-073

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen