Transparent
Valsemøllen A/S
forside 2

TID TIL FASTELAVNSBAGVÆRK

TID TIL FASTELAVNSBAGVÆRK

Officielt starter sæsonen for fastelavnsboller i februar, men vi erfarer, at flere åbner sæsonen tidligere, lige efter nytår.

Forkæl dine gæster med hjemmebagte fastelavnsboller. Vi har samlet spændende opskrifter og inspiration på lækre, fyldige
fastelavnsboller. Her er alt fra klassiske fastelavnsboller til semlorboller,
choux og croissant – noget til enhver smag.

Med vores for- og helblandinger til bløddej, croissantmel og wiener-dej er der rig mulighed for at udvide sortimentet af fastelavnsboller, og samtidig spare tid og hænder – uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

plakat variant 1

BAG GAMMELDAGS FASTELAVNSBOLLER

Se med, når vores udviklingsbager, Erik Olsen, viser trin for trin, hvordan du nemt bager med bløddej. Klik ind og få vores online bløddejskursus for fagfolk og lær, hvordan du bager gammeldags fastelavnsboller med vaniljecreme

Gammeldags fastelavnsboller 

Bag lækre fastelavnsboller med borgmestermasse og luksus vaniljecreme med vores helblanding bløddej 100/0 NaturAks, den ideelle helblanding til alle typer for bløddeje. Uanset om du bager fastelavnsboller, gifler eller fødselsdagkrans. Slutresultatet er altid meget smagfuldt, lækkert og saftigt.

gammeldags fastelavns boller3

Semlor Croissant Fastelavnsbolle

Bag en sprød og luftig Semlor Croissant med mousse i midten. Fastelavnsbollen er bagt på helblandingen Croissant 100/0 NaturAks og kan fyldes med mousse på Callebauts chokoladecreme Crema med karamel eller hasselnød.

Farverige fastelavnsboller – Choux

Prøv disse smukke og luftige fastelavnsboller lavet af vandbakkelsesdej med en sprød kiksebund på toppen. Fastelavnsbollen fyldes med valgfri mousse også kaldet Choux au craquelin. Fyld dem fx med en cremet ruby chokolademousse eller vælg en helt klassisk chokolademousse.

side 8 variant

Bag klassiske fastelavnsboller

Her har du den klassiske fastelavnsbolle på wienerbrød bagt med Wiener-Vals 100/0 NaturAks. Sprøjtes med mousse eller med flødeskum og creme eller æble- eller hindbærmarmelade.

De svenske semlorfastelavnsboller

Semlor – det svenske bud på en smagfuld fastelavnsbolle bagt på Dansk Elephant Hvedemel NaturAks og fyldt med enten klassisk flødeskum eller mousse. Vi har udviklet denne opskrift på de svenske boller med marcipan, creme, mandler og kardemomme mikset sammen til en lækker, luftig flødeskum.

semlor vinkel 3

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen