Transparent
Valsemøllen A/S
Psetosnurrer-6

Brødstænger med ost og pesto

Lækre og nemme brødstænger med ost og pesto. De minder lidt om pizzaslice, men har fået et twist. Gode på frokostbuffeten eller som en lille eftermiddagssnack til til mødeforplejning.

Opskrift / Ingredienser


Antal: 20 stk. pestotwisters

10 g Gær
1 dl Olivenolie
700 ml Mælk
50 g Surdej (valgfrit)
1 stk. Æg
1 kg Dansk Økologisk Hvedemel (2415044)
12 g Rørsukker
12 g Havsalt
100 g Rød pesto
150 g Cheddarost

Fremgangsmåde


Lun mælken til ca. 25°C., og opløs gæren. Tilsæt olie, æg, surdej, mel, rørsukker og salt,. Ælt dejen ved lav hastighed (i ca. 10 minutter) til den er glat og slipper skålen. Lad dejen hvile tildækket, lunt i ca. 2 timer. til dejen har fordoblet sin volumen.

Vend dejen ud på et meldrysset bord, og rul til et rektangel på ca. 40 x 40 cm. Smør pesto på, så det er jævnt fordelt. Drys med cheddarost, så det er godt fordelt (Gem lidt til afbagningen).

Fold 1/3 af dejen ind mod midten og fold den anden tredjedel ind over den første – nu har du tre lag. Rul dejen ud igen, og skær i alt 10 strimler med en længde på 20 cm. og ca. 2 cm brede. Sno hver strimmel ved at tage fat i hver ende og rul dejen modsat hinanden, så den får snoninger. Sæt dem på en bageplade.

Lad dem efterhæve i 2 timer med et klæde over sig, til dobbelt størrelse. Pensl med olivenolie og drys dem med ekstra cheddarost. Bag ved 190° varmluft i ca. 16-18 min. til de er lettere gyldne.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen

    Her er hvad vi fandt til dig

    Gør din søgning mere præcis ved at anvende filtre.