Transparent
Valsemøllen A/S

Gode grunde til at vælge økologi i dit bageri

Økologi hitter som aldrig før, og som bageri har du nu fået flere muligheder for at arbejde med økologiske råvarer og produkter, uden hele din produktion skal omlægges til økologi.

„Anprisningsmodellen“ gør det muligt at anprise, at du eksempelvis bruger økologisk rug og hvedeprodukter eller andre rene råvarer i dit bageri, uden du nødvendigvis skal lave et stort økologi-regnskab. Hvad enten du vælger at omlægge hele produktionen, udskifte et produkt eller anprise, at du eksempelvis bruger økologisk rugmel og/eller hvedemel, så er timingen god, da prisforskellen mellem økologiske og konventionelle råvarer aldrig har været lavere.

Når du vælger Valsemøllen som samarbejdspartner på dit bagværk, får du adgang til et stort sortiment af dansk og økologisk mel, gryn, specialmel og melblandinger, der sikrer gode bagerutiner og lækkert, vellykket bagværk – hver gang. Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, der er dyrket og høstet med omtanke for miljøet og malet på en af vores tre CO2e neutrale møller i Danmark.

Øko-surdejsbrød 100-0 fælles

Sådan ansøger du

Først skal du beslutte dig for, hvor meget økologi, du vil anvende. Du kan anprise, at dine råvarer er økologiske fx, at du kun bruger økologisk rug/og eller hvede i din produktion eller at din produktion er fuldstændig økologisk.

Dernæst skal du anmelde aktiviteten til fødevarestyrelsen. Med anmeldelsen skal du indsende
separate økologiske egenkontrolprocedurer for de aktiviteter, du har planer om at gå i gang med, så Fødevarestyrelsen kan udstede en økologirapport. BKD kan hjælpe dig med at anmelde aktiviteten, udarbejde økologisk egenkontrolprogram for derefter at følge
aktiviteten helt til dørs ved Fødevarestyrelsen til den endelige økologirapport er udstedt.

Indgang til kalender billede

Gratis butikskampagne til dig

Når du køber dansk økologisk rug og økologisk hvedemel hos Valsemøllen, får du en komplet butikskampagne med i købet, bestående af plakater, hyldesvirpere og indhold til Facebook-post. Den er målrettet til dig, der beslutter dig for at anprise, at dit rugmel og/eller hvedemel er 100 % økologisk.

9700165 Økologi hvede

Til dig der arbejder professionelt med bagværk

Nogle af fordelene for dig som bagerikunde:

  • Gode produkter til konkurrencedygtige priser

  • Professionel markedsføring

  • Teknisk bagersupport

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen