Transparent
Valsemøllen A/S
small-default

Online bagekursus - no.05

Få succes med bløddej

Velkommen til vores bageunivers for fagfolk, hvor udviklingsbager Erik Olsen, deler ud af sin faglighed, samt tips og tricks, om den alsidige grundopskrift på bløddej, på Bløddej 100/0 Naturaks og Bløddej 25/75 Naturaks.

For at gøre din bageoplevelse nemmere, har vi udviklet en række bagevideoer, der guider dig trin for trin gennem processen. så du kan lykkedes med bagværk - hver gang. God fornøjelse.

Sådan laver du en bløddej

Se bagevideoen og få de bedste tips og tricks af vores udviklingsbager Erik Olsen, til at lave den perfekte bløddej, så du kan lykkedes med bagværk - hver gang.

På dette bagekursus bruger Erik Olsen Bløddej 25/75 Naturaks, men du kan bruge samme fremgangsmåde til Bløddej 100/0 Naturaks.

Hvad er bløddej 100/0 Natuaks?

Bløddej 100/0 Naturaks er en brødblanding, der har en bred anvendelse til alle former for bløddejsbagværk, som teboller, burgerboller, pølsebrød, fastelavnsboller, kanelsnurrer og diverse fastfood brød.

Bløddej 100/0 Naturaks er en helblanding, hvilket betyder at du kun skal bruge melblandingen og tilsætte vand, gær og olie til produktet.

Chokoladeboller bløddej 1

Hvad er Bløddej 25/75 Naturaks?

Bløddej 25/75 Naturaks er en forblanding til bløddeje, hvilket betyder at du skal bruge 25% af forblandingen og tilsætte 75% af et andet valgfrit mel. Du kan f.eks. vælge Dansk økologisk Hvedemel for at øge din økologi andel.

Det er et lyst bagehjælpemiddel, der giver bagesikkerhed og øget volumen til alle former for bløddeje. Det færdige brød opnår en tæt og ensartet krumme samt en god friskholdning, når du har hjulpet det godt på vej med Bløddej 25/75 Naturaks.

bloeddej boller kage 1a

Sådan laver du en fødselsdagskrans

Sådan laver du burgerboller

Sådan laver du chokoladebrud

Sådan laver du pølsebrød

sådan laver du en klippet kanelstang

Sådan laver du luksus kardemommesnurrer

Sådan bager du luksus kanelsnurrer

Sådan laver du kanelgifler

Sådan laver du gammeldags fastelavnsboller ud af luksus bløddej

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen