Transparent
Valsemøllen A/S

Tag dit online bagekursus

Få succes med surdejsbrød i travle køkkener

Bag med helblanding Økologisk Tosca Farina 100/0

Økologisk Tosca Farina 100/0 er en helblanding, der gør det nemt at bage økologiske italienske surdejsbrød med fantastisk smag, sprød skorpe og en flot åben krumme

 Du vil med denne økologiske grundblanding sikre dig en grunddej, der danner basis for flere forskellige brødtyper.

Bag med grundblanding Øko Basis Hvedesur

Vores Øko Basis Hvedesur er en er en økologisk koncentrat/surdejsbase, som giver en skøn surdejssmag fra tørret speltsurdej og en perfekt volumen og en flot krumme på dine brød og boller - hver gang du bager.

Tilsæt de økologiske meltyper, kerner, frø og flager, som du ønsker for at få den perfekte smag og et godt økologisk brød.

DOWNLOAD SIGNATUR® OPSKRIFTSHÆFTE

Bag lækre, friskbagte og økologiske surdejsbrød fra bunden eller fra blandinger. Bag dem som dine egne signaturbrød eller ud fra vores opskrifter. Med vores serie Valsemøllen Signatur® er du sikret et godt udvalg af økologisk mel og melblandinger. Få god inspiration, opskrifter, de vigtigste tips og bagehacks lige her.

mockup signatur folder

Bag bedre økologisk bagværk

med Dansk Økologisk mel

Valsemøllen Signatur®
Økologi er grundstenen i godt bagværk. Med Valsemøllens egen Signatur®serie får du et stort sortiment af dansk og økologisk mel, gryn, specialmel og melblandinger, der sikrer gode bagerutiner og lækkert, vellykket bagværk – hver gang. Det er produkter af allerhøjeste kvalitet, der er dyrket af danske landmænd, så du kan dyrke den gode smag.

Stort økologisk udvalg Hos Valsemøllen mener vi, at det skal være nemt at bage friskbagt, økologisk bagværk, så du altid har mulighed for at servere et spændende og afvekslende sortiment. Derfor har vi også et stort udvalg af færdigblandede Signatur® rugbrødsblandinger og Signatur® grundblandinger, der gør det muligt at bage mange forskellige brødvarianter – mørke og lyse – med udgangspunkt i én og samme dej.

2. Miljøbillede topbanner kornmark

DIT MEL ER co2e neutralt formalet

Hos Valsemøllen har vi fået verificeret, at formalingen af korn til mel på vores tre danske møller nu sker CO2e neutralt. Vi arbejder på at emballage og råvarer også bliver det. Vi reducerer størstedelen af møllernes klimaaftryk ved køb af grøn energi fra danske vindmøller og kompenserer for den resterende del af møllernes CO2e udledning ved at investere i internationale klimaprojekter med fokus på træplantning og skovbevarelse.

11B Miljøbillede fagfolk til fagfolk møller
230922-Grand Farine-Valsemoellen-0068

Tag på online bagekurser

Vores ambition er at du lykkes med dit bagværk, hver gang. Gå på opdagelse og få faglig inspiration, de vigtigste tips og hacks og spændende bagekurser. Trin for trin lærer vores fagfolk dig, hvordan du lykkedes med dit bagværk. Du kan tage det lige når det passer dig. 

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen