Transparent
Valsemøllen A/S
Forside

SMAGEN AF SOMMER - BLIV KLAR TIL SOMMER- OG GRILLSÆSONEN I DIT KØKKEN

Glæd dine gæster med et inspirerende udvalg af lækkert bagværk. Vores udviklingsbagere har udviklet en masse nye spændende opskrifter og løsninger der emmer af sommer.

Gå på opdagelse her på siden eller lad dig inspirere i vores nyeste sommeropskriftshæfte.Sommer og grill websidebanner 960x640px

AUTENTISKE ITALIENSKE SURDEJSPIZZABUNDE

Lækker surdejspizzabund med sprød og luftig kant og saftig krumme. Dejen kan anvendes som grunddej til minipizzaer, sandwichbrød, panini, naanbrød og meget mere.

Nem og lækker surdejspizzabund bagt på gode råvarer som tilmed gør det nemt at tilbedere på kun 15 minutter. Hop med på bølgen, og tilbyd dine kunder forbagte surdejspizzabunde lige til at tage med hjem og bage færdige.

Opskrifter findes både som økologisk-, fuldkorns- og konventionel variant.

Surdejsbrød med 17 % fuldkorn

Forkæl dine gæster med koldhævet surdejsbrød med 17 % fuldkornshvedemel. Bagt på Øko basis hvedesurm, Dansk Elephant Hvedemel og Dansk PowerHvedemel Fuldkornshvede. Brødet får en sprød skorpe og en god krumme med de karakteristiske luftbobler. Opskriften findes både som økologisk- og konventionelvariant.

MADSPILDSTIP: Skær to stykker daggammelt brød, tilføj fyld, varm i klaprister og server.

Surdejsbrød Øko Basis Hvedesur folder side 7

Imponér dine gæster med lækkert gourmet bagværk

Lav f.eks. smørbagte pølsebrød eller burgerboller med surdej, eller kast dig over croissant-bagekunsten med vores croissantmel. Få opskrifter på blandt andet lækre croissantsnegle til det salte køkken, eller croissant-pølsehorn med gourmetpølser.

Gourmet Crossaint snegle + pølsehorn SoMe

Bag med grundblanding Øko Basis Hvedesur

Vores Øko Basis Hvedesur er en er en økologisk koncentrat/surdejsbase, som giver en skøn surdejssmag fra tørret speltsurdej og en perfekt volumen og en flot krumme på dine brød og boller - hver gang du bager.

Tilsæt de økologiske meltyper, kerner, frø og flager, som du ønsker for at få den perfekte smag og et godt økologisk brød.

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen