Transparent
Valsemøllen A/S

Bag køkkenets egne italienske surdejsbrød

Server lækre friskbagte italienske surdejsbrød i særklasse. Filone, panini, focaccia, pane piatto, foglio og pizza. Gå på opdagelse her på siden og få gratis bagekursus, inspiration, opskrifter, de vigtigste tips og bagehacks.

Tag dit online bagekursus

Bag køkkenets egne italienske surdejsbrød

Bag med helblanding Økologisk Tosca Farina 100/0

Økologisk Tosca Farina 100/0 er en helblanding, der gør det nemt at bage økologiske italienske surdejsbrød med fantastisk smag, sprød skorpe og en flot åben krumme

 Du vil med denne økologiske grundblanding sikre dig en grunddej, der danner basis for flere forskellige brødtyper.

Bag med grundblanding Øko Basis Hvedesur

Vores Øko Basis Hvedesur er en er en økologisk koncentrat/surdejsbase, som giver en skøn surdejssmag fra tørret speltsurdej og en perfekt volumen og en flot krumme på dine brød og boller - hver gang du bager.

Tilsæt de økologiske meltyper, kerner, frø og flager, som du ønsker for at få den perfekte smag og et godt økologisk brød.

Få tips og nyttige bagehacks fra vores fagfolk

Trin for trin lærer vores fagfolk dig, hvordan du med en grunddej bager mange forskellige lækre økologiske italienske surdejsbrød, sikrer den rette dejtemperaturer, trækker gluten og gør brød klar til afbagning.

Sådan snitter du italienske brød

Se med når Erik Olsen fortæller om tips og tricks til hvordan du lægger de rigtige snit, så brødene åbner sig flot inde i ovnen.

Sådan gør du italienske brød klar til afbagning

Se med når Erik Olsen fortæller om tips og tricks til hvordan du gør italienske brød klar til afbagning.DOWNLOAD TOSCA FARINA OPSKRIFTSHÆFTE

Bag køkkenets egne italienske surdejsbrød

Filone, panini, focaccia, pane piatto, foglio og pizza. Bliv fortrolig med håndværket og server lækre friskbagte italienske surdejsbrød bagt på én grunddej. Hent inspiration i vores opskriftshæfte her.

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen