Transparent
Valsemøllen A/S
small-default

Få 5 skarpe fordele med valsemøllens rugbrødshelblandinger​​​​​​​

1. DANSK RUG

Hos Valsemøllen arbejder vi med øje for høj kvalitet og omtanke for vores omgivelser, og af samme grund indeholder alle vores rugbrødshelblandinger dansk rug.

2. MINIMER ARBEJDSTIMER

I en tid med mangel på arbejdskraft er Valsemøllens rugbrødshelblandinger løsningen for dig, der ønsker at spare på både timer og hænder i køkkenet/bageriet. Med en rugbrødshelblanding er forarbejdet gjort, så du kan koncentrere dig om det gode håndværk.

3. VI HAR GJORT DET NEMT FOR DIG

Vi har klaret iblødsætning af kerner, så du kun skal tilsætte vand og gær i vores rugbrøds- helblandinger. Med få ingredienser sparer du afvejninger, hvilket også sparer dig tid.

4. SAMME ENS RESULTAT – HVER GANG

Med fokus på kvalitet, udseende, softness og bløde kerner har vi gjort det nemt for dig at bage et godt kvalitetsrugbrød. Vores danske rug kombineret med en god gammeldags surdej giver dig sikkerhed for en god, mild og syrnet rugbrødsmag – hver gang.

5. SMART BAGNING – VELEGNET TIL KØL OG FROST

Valsemøllens rugbrødshelblandinger er meget velegnet til både køl og frost: se vores vejledning på side 5. Det betyder, at du kan gøre dine deje klar til bagning flere dage i forvejen. Har du brug for at lave rugbrød i en fart, kan du omvendt også bage vores rugbrødshelblandinger på under 3 timer.


hejk
image-20211011091101

GRIB IDEEN – GØR DIT RUGBRØD LOKALT

“Støt lokalt” er på kort tid blevet en mega trend. Forbrugerne elsker at gøre en god gerning – særligt når det gælder deres eget lokaltområde, men også deres eget land. Ved at kombinere danske råvarer med lokale ingredienser, ser vi muligheden for, at du kan skabe positiv opmærksomhed og øge salget i din butik.

Grib idéen: Ligger dit bageri f.eks. på Fanø, kan du tilsætte øl fra Fanø bryghus til dit Rug Gourmet og kalde brødet Fanø Gourmet etc. Husk at fortælle den gode historie til dine kunder. Vi glæder os til at følge med i, hvad du finder på. Inspirer dine kollegaer rundt omkring i Danmark og del det med os.

TIP: Øl i rugbrød bidrager både til smag og karakter. Smagen kommer an på den øltype, man vælger at bruge. Sødlige noter passer fx sammen med rugens dybe kornsmag samt den søde og bitre smag. Bruger du en mørk øl, bidrager det til farve og giver rugbrødet en rund smag.

rug goument lokal ol 4

Én grundopskrift - flere opskrifter

Med vores rugbrøds-grundopskrifter har vi sørget for, at du med samme opskrift kan lave forskellige typer rugbrød. Du kan sætte dit personlige præg på dit rugbrød ved at tilsætte kerner, øl og meget mere. Du kan også lave rugsnacks og tilsæt alt fra chokolade til marcipan, tranebær og nødder.

rugsnack med kanel chokolade og mandel

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen