Transparent
Valsemøllen A/S
regn over fano jul 1B

Julebagværk til fagfolk

BLIV KLAR TIL JULEN - BRØD & BAGVÆRK TIL HØJTID

Julen nærmer sig med hastige skridt, og derfor er det tid til at sprede den gode julestemning – så bliver det også jul i dit køkken.

Når dine gæster skal julehygge, juleshoppe og julepynte er det svært også at finde tid til at julebage. Gør det nemt og hyggeligt at få den rigtige smag af en traditionel dansk jul.

Udover de traditionelle opskrifter såsom rugbrød, småkager og surdejsbrød, finder du også opskrifter med et fornyende twist som eksempelvis grødboller med kransekage og chokolade.

Hop ombord på den gode julestemning, og find masser af gode opskrifter lige her nedenunder.


regn over fano 2

HAR DU STYR PÅ RUGBRØDET TIL JULEBUFFETEN?

Giv dine gæster mulighed for at vælge mellem et udvalg af rugbrød og rugklappere. Vi har opskrifter på rugbrødsblandinger til enhver anledning, og som passer til alt fra den fine smag af skaldyr og fisk til flæskesteg og medister. Samtidig sparer du både tid og hænder i køkkenet, så du kan koncentrere dig om det gode håndværk – hele julen.

DOWNLOAD OPSKRIFTSHÆFTE


Julen er hjerternes fest. Og håndværkets. Tilbyd dine kunder smagfuldt bagværk til både hverdag og til højtidens mange fester. Vi har samlet et udpluk af populære opskrifter på brød her.

folder mockup

Velsmagende rugsnacks

Glæd dig til den dejlige juletid ved at bage små, velsmagende rugsnacks. Disse snacks er det ideelle valg til at sprede julehygge under formiddagspausen eller som en lækker tilføjelse til mødeforsyninger.

Genb(rug) og mindsk madspil

Har du rugbrød til overs fra buffeten, og har rugbrødet mistet sin saftighed? Lad brødet genopstå som for eksempel knækbrød eller rugtella – mulighederne er uendelige.

FÅ BRUGT JULENS OVERSKUD I LÆKRE SNACKBOLLER

Hvis du har en rest af eksempelvis chokolade, kransekage, nødder eller grøntsager, så prøv vores Grødboller 30/70, hvor du kan tilsætte det fyld, der passer dig.

Grødboller med kransekage og mørk chokolade 1 (3)

Lækkert og rustikt surdejsbrød

Tilbyd din gæster et lækkert og rustikt surdejsbrød til julebuffeten. Det rustikke brød fungerer perfekt som et syrligt brød til ostebordet.

Øko-surdejsbrød 100-0 brød

INGEN JUL UDEN SMÅKAGER


Duften af jul vækker minder i os alle. Glögg, gran, kanel, nelliker, appelsiner – og ikke mindst al slags julebag. Det er og bliver synonymet med julehøjtiden. De sprøde, knasende småkager, der gemmes væk i dekorative kagedåser og tages frem til de mange hyggestunder i julemåneden, er for mange, indbegrebet af den danske julehygge, og det skal dine gæster selvfølgelig ikke snydes for.

Havregrynssmaakager-s10

For det professionelle køkken

Køb Valsemøllen produkter direkte hos grossisterne, og hent inspiration her.

Modtag vores nyheder direkte i din inbox!

Indtast dine oplysninger og klik “tilmeld” så er du med.

Jeg er bekendt med Valsemøllen A/S's persondatapolitik, og jeg kan til enhver tid afmelde mig modtagelsen af inspirationsmailen.

Søg på Valsemøllen